Mlada Zagorska noč: rock koncert

Drugi večer letošnje Mlade Zagorske noči bo potekal v soboto, 29. julija 2017, ob 21ih na igrišču Proletarec v Zagorju. Odvijal se bo rock koncert, ki ga pripravljamo v sodelovanju s ŠKLAB – klub zasavskih študentov in na katerem bodo nastopili:   
  • Odprava zelenega zmaja
  • Bad Notion
  • Dr. Norium

!! VSTOPNINE NI !!


Opisi nastopajočih:

Bad Notion
Power trio from Ljubljana that got together in 2013 due to abundance of bad music. The lineup consists of three unemployed, uneducated dudes, that still persist on playing blues rock with some funk flavor. On the drums you will be disappointed by Rok, on bass by Zhiga and Greg on guitar and vocals (god help us). Enjoy our stuff.
Dr. Norium 
Mlada ekipa, ki jo sestavljajo trije fantje in dekle, prihaja iz Brežic. Zase pravijo, da so malce nori, ampak vedno pripravljeni na nove podvige in izzive. Njihova glasbena zvrst je malce funka in tudi punka. Štiričlansko zasedbo sestavljajo: Aljoša (vokal), David (bobni), Alex(klaviature) in Nina (kitara). Ker so polni energije in pozitivne volje, si želijo, da bi to začutili tudi ostali ljudje in prisluhnili njihovi glasbi.

Odprava zelenega zmaja
Odprava zelenega zmaja je novo pečeni band iz Ajdovščine, ki je svoje ime prevzel po istoimenski knjigi avtorja Slavka Pregla. Zasedba, katero sestavljajo David Božič, Simon Mislej, Gašper Černigoj, Jure Kogoj in Matej Likar, je prišla do ideje, da bi znane slovenske komade in popevke (tiste stare in malo manj stare) zaigrali na naš način, v rock stilu. S tem pa v dobronamernem duhu, dali možnost mladim, da obujajo in ohranjajo slovensko glasbo na malo drugačen in bolj “mlad” način.