Mlada Zagorska noč: 3. Štuk Bengrz hip-hop koncert

V sklopu letošnje Mlade Zagorske noči bo v petek, 28. julija 2017, ob 21ih v Veliki dvorani Mladinskega centra Zagorje ob Savi potekal hip-hop večer na katerem bodo nastopili:   
  • 3. Štuk Bengrz
  • SIKNES
  • Jurič
  • Dino
 
!! VSTOPNINE NI !!
 
E-yo!
 
Tri leta je že odkar so Alan, Kevo in Sago prvič stopili na zasavske odre in se poimenovali 3. Štuk Bengrz. S tem namenom vas zato vabijo v Mladinski center Zagorje ob Savi, kjer bodo za vas pripravili koncert ob njihovi tretji obletnici ustvarjanja in delovanja. Na odru se jim bodo pridružili ljubljanski dvojec SIKNES, MC Jurič iz Logatca in po Zasavju vsem dobro poznani Dino. Trdih boom bap ritmov ne bo manjkalo, zato ste prave HipHop glave vabljene na še en hardcore hip-hop dogodek, katerega ne smete zamuditi.
 
Opisi nastopajočih:
 
3. Štuk Bengrz – ALAN / KEVO / SAGO
 
3. Štuk Bengrz je zasavska underground rap skupina, ki je začela delovati leta 2014. Na začetku so skupino sestavljali Alan, Kevo in Ivo, slednji pa se je kmalu odločil zapustiti skupino. Alan in Kevo sta nekaj časa nastopala in ustvarjala sama, nakar se jima je kmalu pridružil Sago. V času ko sta ustvarjala sama, sta v domačem studiju posnela demo tape “Ku sipa duobr hip-hop”, Kevo pa je izdal tudi svoj prvi solo projekt “Pogled na svet mixtape”. Sedaj pripravljajo svoj prvi skupni album. Bangerji že 3 leta redno nastopajo po zasavskih odrih, zadnje čase pa svoje skille dokazujejo tudi drugje po Sloveniji.
 
 
SIKNES
 
Rap dvojec iz Ljubljane, ki ga sestavljata VukiVuk in JSK. S svojimi trdimi rimami in grmečim boom bap soundom streseta vsak oder. Trenutno delata na svojem prvem skupnem albumu. 
Jurič
 
Jurič ,za prijatelje Dirty Jura je 21 letni raper iz Logatca. V svet hip-hopa je vstopil pred približno petimi leti, ko je njegove prve rime slišal VukiVuk (Elnov) ter ga vpeljal v “sceno”. Svoj prvi nastop je imel v ljubljanskem Klubu K4 , kjer je tudi prvič spoznal Alana in Kevota iz 3. Štuk Bengrz. Jurič je privrženec east side rapa iz 90-ih, trenutno pa pripravlja svoj prvi Ep in sodeluje s Siknes, F-raw Blanka, 3. Štuk Bengrz… Temelji na osebno izpovednih besedilih in se trudi, da ga ljudje pod odrom čutijo. 
 
 
Dino
 
Dino je 14 letni MC iz Zagorja, ki se z rapom ukvarja zadnji 2 leti.