Tematska delavnica: Vsega pravo mero!

Pogosto zamujate?

Se vam dogaja, da za določeno nalogo porabite več časa, kot ste pričakovali?

Vam nikoli ne uspe naloge pripraviti pred rokom za oddajo?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili pritrdilno, lahko zaključimo, da imate težave pri upravljanju svojega časa.

 635838267504977480-1897757116_timeflies

Na delavnici, ki bo potekala v torek, 30.5.2017, od 18:00 do 20:00 v Mladinskem centru Zagorje ob Savi, bomo debatirali o različnih javnih osebnostih, ki v svoji predanosti določenemu področju svojega življenja presegajo mejo ‘zdravega okusa’, zaradi česar jim zmanjkuje časa za ostale pomembne stvari v življenju. Analizo njihovih pomanjkljivosti bomo preslikali na naše življenje – med delavnico se bomo priučili učinkovitega razporejanja časa in načrtovanja svojih obveznosti.

Brezplačna delavnica bo potekala pod okriljem projekta 10 ključnih stvari,  za udeležbo pa so potrebne predhodne prijave na info@mczos.si, ki jih zbiramo do ponedeljka, 29.5.

————————————

O projektu 10 ključnih stvari:

Socialna akademija s projektom 10 ključnih stvari opremlja mlade z veščinami, ki jih v šoli ne pridobijo, so pa ključne za osebni uspeh v njihovem življenju. Odpirati želimo možnost avtonomnega in celovitega razvoja mladih, saj verjamemo, da bodo mladi le tako lahko delovali kot odgovorni državljani. V okviru projekta že od leta 2012 pripravljamo interaktivne delavnice, izzive, intervjuje in krajša usposabljanja v različnih krajih po Sloveniji.

MCZOS10ks-2