Poziv za ustvarjalce: razstavite svoja dela v MC ZOS

DSCN1233

Mladinski center Zagorje ob Savi poziva ustvarjalce k razstavljanju svojih umetniških del za obdobje od februarja 2017 – februarja 2018.

Razstavljanje del bo v Mali hali Mladinskega centra Zagorje ob Savi in je namenjeno vsem umetnikom in umetniškim skupinam, ki ustvarjajo na področju likovnih umetnosti, kamor spadajo slikarstvo, kiparstvo, fotografija, arhitektura in oblikovanje. Odprti pa smo tudi za konkretne predloge z vaše strani.

V primeru, da se na poziv prijavite, se s tem obvežete:

  • da bodo vaša dela razstavljena v Mali hali Mladinskega centra Zagorje ob Savi, če pa je izbira prostora del umetniškega koncepta pa po dogovoru tudi v drugih prostorih centra,
  • da bodo vaša dela razstavljena od 14 dni do 1 meseca, oziroma po dogovoru,
  • da bo Mladinski center Zagorje ob Savi poskrbel za brezplačno promocijo otvoritve (spletna stran, socialna omrežja) in stroške pogostitve ob otvoritvi,
  • da bodo vprašanja glede postavitve, logistike, dodatne promocije in morebitnih nenapovedanih stroškov naknadno dogovorjena.

Prijave nam posredujte na naš e-naslov: info@mczos.si, prav tako pa smo za vse prijave in dodatne informacije dosegljivi na telefonsko številko 040 699 097.