FESTIVAL BALANCA – za iskalce ravnovesja

banner_balanca

Kdaj? – 18. in 19. november 2016
Kje? – V Mladinskem centru Zagorje ob Savi

Vabimo vas, da prevzamete vajeti in se pogumno primete balance svojega bicikla ter zavijete na Festival Balanca, kjer boste lahko izvedeli več o spretnem vzpostavljanju ravnovesja v nori dirki življenja. V sklopu festivala pripravljamo več različnih delavnic in predavanj ne teme: astrologija, vedska kuhinja, joga, reiki, prejšnja življenja, kitajska medicina, gongi, zvočne posode.

Petek, 18. november

17:00 – ZVOČNA TERAPIJA

Zaradi stresnega načina življenja celice in organi izgubijo svoje naravne frekvence, pri čemer je v izjemno pomoč zvok. Zvočno metodo Ohmpunctuur nam bo v teoriji predstavila Jasmina Rome (Narayana studio), po predavanju pa nam bo omogočila tudi individualno izkustvo terapije.

18:00 – VEDSKA ASTROLOGIJA

Na predavanju vam bo Rok Koritnik predstavil astrologijo skozi geometrijo, numerologijo, astronomijo, ter energetski in fizični ustroj človeka. Astrologijo lahko jemljemo kot vremensko napoved, saj nam je v veliko pomoč pri plovbi s tokom življenja in najpomembnejše – pri spoznavanju samega sebe.

20:00 – VEDSKA VEGEKUHNA

Tokrat bosta našo slavno VegeKuhno z vedskimi jedmi popestrila Emil in Sanja. Spoznali se bomo s pripravo jedi, kot so sabdži, samose, čokoladna halva in še kaj!
(Več o izvajalcih: http://www.vedsko.si)

Sobota, 19. november

11:00 – JOGA V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

S pravilno vadbo izvorne joge vrnemo v svoje življenje sprostitev, zadovoljstvo, notranji mir, radost in telesno gibljivost. Vabljeni na vadbo s predavanjem pod vodstvom Polone (Društvo Joga v vsakdanjem življenju). [pridite v udobnih oblačilih in s seboj prinesite podlago]
(Več o izvajalcih: http://www.joga-v-vsakdanjem-zivljenju.org)

14:00 – REIKI ENERGIJSKI KROG

Reiki je življenjska energija in predstavlja enega najpreprostejših načinov zdravljenja univerzalno spiritualno energijo. Uporablja ga lahko prav vsak posameznik, več o teoriji in praksi pa nas bosta poučili Anja in Danica (Društvo za kakovost življenja Spiritual). [pridite v udobnih oblačilih in s seboj prinesite podlago]
(Več o izvajalcih: http://spiritual.si)

16:00 – REGRESIJA – PREJŠNJA ŽIVLJENJA

Pogled v preteklo življenje nam lahko razjasni od kod izvira nek vzorec, ki ga živimo sedaj. Tina Dubrovnik ne verjame v prejšnja življenja -ona preprosto ve, da so resnična.
(Več o izvajalcih: https://www.facebook.com/sorajahennahealing)

18:00 – KITAJSKA MEDICINA

Tradicionalna kitajska medicina je sistem naravnega zdravljenja in izhaja iz opazovanj narave in vloge človeka v tem svetu. Zajema celosten pogled na vsakega posameznika in je prefinjen sistem medicine, ki vključuje vrsto različnih terapij. Anja in Andraž nas bosta poučila o teoriji ter nas seznanila tudi s praktičnimi nasveti.
(Več o izvajalcih: https://www.facebook.com/ordinacija.apm)

20:00 – GONG KOPEL

Gongi so starodavni inštrumenti, ki naj bi se uporabljal že v bronasti dobi, delujejo pa direktno na celotno telo. So inštrument z največjim razponom tonov in vibracij, kar nam bo skozi izkustvo pokazal Urban Vrtačnik. [pridite v udobnih oblačilih in s seboj prinesite podlago]

21:00 – ZABAVA RAVNOVESJA

Sproščeno druženje ob zdravih prigrizkih, čaju in prijetni glasbi.