Event Horizon

fb-01

V mesecu septembru se nam obeta koncert za vse ljubitelje težke metal glasbe. Koncert z naslovom »Event Horizon« se bo odvil v soboto, 24. septembra 2016, ob 21. uri v dvorani Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

Za boleče vratove bodo poskrbeli Terminal Disease, ki bodo na koncertu predstavili svojo novo ploščo, Once was never ter Kreshesh Nepitash.

Na koncertu nas bo s pijačo razvajala Picerija Pumpa.

Vsak kupec CD-ja dobi tudi welcome drink.

VSTOPNINA: Zaželen prostovoljni prispevek 2€.
CD Terminal Disease: Zaželen prostovoljni prispevek 3€.

Terminal Disease

Terminal Disease je metal glasbena skupina iz Zagorja ob Savi, ki je s svojim delovanjem začela leta 1998, ko so se lokalni mladci zbrali in začeli žgati metal. Glasbeno ustvarjanje je iz leta v leto raslo in se razvijalo, paralelno s številom koncertov. Na sami poti so se pojavljali problemi s prostori za vajo ter s samo zasedbo, ki se je nekajkrat spremenila.

Člani:
Gregor Bovhan – Bovhc (vokal, kitara)
Janez Grošelj – Želvak (bobni)
Kristian Buovski – Kiko (bas)
Samo Poredoš (kitara)

Kreshes Nepitash

Kreshesh Nepitash je petčlanski HardCore band iz Trbovelj, ki je s svojim ustvarjanjem začel ob koncu leta 2004. Vsakodnevne vaje in preživljanja časa v prostoru za sproščanje jeze so jih pripeljale do prvega koncerta. Odziv publike je bil dober, tako da so kaj kmalu dobili ponudbe za nadaljnje koncerte, s ponosom stopili ob bok hrvaškim legendam Hladno Pivo in se s tem predstavili širši publiki. Fantje ob svoji 11. obletnici delovanja na slovenski hardcore sceni predstavljajo nov izdelek, ki nosi naslov »This goes to…«. Po demo posnetku iz leta 2005 in ploščah »Life is on the line« (2007) ter »A piece of anger« (2009) je to že njihov 3. »LP« album.

Člani:
Matic Hribar – vokal
Iztok Deželak – bobni
Denis Lihić – bas kitara, back vokal
Nejc Kuder – kitara
Peter Dolšina – kitara, back vokal

Once Was Never

Once Was Never so groove/death metal skupina iz Sežane. Bend je nastal 21. 12. 2012, v zadnjih urah našega planeta, ko smo vsa naša bremena vrgli čez rame, v stilu nekoč je bilo … nikoli. Postava je dobila končno obliko februarja 2014. Bend sestavljajo naslednji člani: Luka Osojnik (kitara), Miha Kosmač (kitara, vokal), Miloš Mihajlovič (vokal), Luka Kralj (bas) in Gregor Ambrožič (bobni). Decembra 2014 so začeli s snemanjem njihovega prvenca »Lighthouse In The Abyss« v njihovem domačem Under The Coop studiu v lastni režiji. Pri snemanju je pomagal Matej Srebrnič (studio P.L.C.), ki je kasneje tudi poskrbel za mix in mastering. Uvod v EP je prispeval Damjan Tomoski iz skupine Noctiferia. S snemanjem so zaključili aprila 2015. Kot prvi singel s prvenca so predstavili skladbo »The Cut« v obliki besedilnega videa, kateri je izšel 26. 7. 2015. Besedilni video je izdelal kitarist Luka Osojnik, naslovnico singla pa je izdelal vokalist Miloš Mihajlović, ki hkrati skrbi tudi za celotno grafično podobo benda. Lighthouse In The Abyss je izšel 10. 10. 2015. Poleg izdaje pa bodo začeli tudi s promocijo EP-ja po Sloveniji in tujini.

Člani:
Gregor Ambrožič – bobni
Luka Kralj – bas kitara
Miha Kosmač – kitara, vokal
Miloš Mihajlović – glavni vokal

MCZOSpicerija-pumpa

MIZSUM (2)