Vikend paket Medijske toplice

Medijske

V mesecu juniju pripravljamo dogodek z naslovom »Vikend paket Medijske toplice«, kjer se bo pelo, plesalo in smejalo.

Vsaj za trenutek bi se radi vrnili nazaj v čas in Medijskim toplicam za dva dni povrnili življenje in vzdušje, kakršno je bilo nekoč.

24. in 25. junija 2016 bodo v Medijskih toplicah dogajanje popestrile različne glasbene skupine, DJ Gregi in stand-up komedija.

***

V petek, 24. junija 2016, smo pripravili večer rock glasbe z vseh koncev Slovenije.

Koncerti na terasi pred hotelom Medijske toplice se bodo pričeli ob 21. uri in se nadaljevali pozno v noč. Za popestritev večernega dogajanja bodo skrbele skupine: MRFY, Soul Duality in Prince Dopey.

Zaželen prostovoljni prispevek 3 €, navzgor ni omejitve.

***

V soboto, 25. junija, bo od 17. do 20. ure za dobro počutje in zabavo skrbel DJ Gregi. Na terasi pred hotelom Medijske toplice bodo poleg dobre glasbe potekale tudi aktivnosti in delavnice, na katerih boste obiskovalci vseh generaciji lahko preizkusili svojo kreativnost.

Večer bomo zaključili s stand-up komedijo, ki bo na sporedu od 20.30 dalje.

Vstop za sobotne dejavnosti je prost.

Vabljeni!

***

Predstavitev glasbenih skupin:

MRFY

Skupina MRFY je poleti dočakala krstno uprizoritev avtorskih skladb, ki v klasičnem rock kvartetu izražajo vse drugo. Žanrska sestava se nezvesto giblje od indie rocka, funka in popa, ki se v končni izvedbi zlije v stilsko prepričljiv konglomerat. Segregacija ritmov in slikovitost harmonij okrašujeta rezke kitarske note, ki se med pevskimi taceti prikradejo v ospredje skladbe. Vokalne fraze, skupaj z anarhistično dikcijo tvorijo celovit izraz energičnih izdihljajev, ki se v simbiozi spajajo s podlago. Svoji glasbi in občutkom dajejo prosto pot, vseskozi pa iščejo neznani element, ki na vsakemu poslušalcu pusti drug vtis.

Skupino sestavljajo:
Gregor Strasbergar – vokal, kitara
Tomi – kitara
Matic Franko – bas
Rok Klobučar – bobni

https://www.youtube.com/watch?v=24kkulYtGr8

MRFY

Soul Duality

Skupina ustvarja in združuje občutja in ideje vsakega posameznika, ki si želi to predstaviti ljudem skozi glasbo. Rockerji vseh generacij, ki znajo zažgat. Pred kratkim so v samoizložbi izdali svoj prvi album, ki ga bodo predstavili na koncertu.

Skupino sestavljajo:
Kristjan Jeretina – vokal
Matic Butja-Buc – bobni
Vili Groboljšek – kitara
Luka Brkovič – bas
Samo Poredoš – kitara

https://www.youtube.com/watch?v=LXyOLRQr2aw

Soul duality

Prince Dopey

Prince Dopey je štiričlanska skupina, aktivna že 4 leta. Glasbeniki so stari znanci idrijskih odrov in beyond. V njihovih zvokih se sliši navdih zlatih let rocka in Pink-Floydovske psihadelike, zapakirane v unikaten svojevrsten stil. Po dolgih mesecih odrskega premora so nazaj, da vam predstavijo svoj prvi plošček, ki ga bodo predstavili tudi na koncertu.

Skupino Prince Dopey sestavljajo:
Uroš Mohorič – vokal/kitara
Tjaž Brelih – kitara/vokal
Mojca Šinkovec – bas kitara
Arne Dopudja – bobni/vokal

Prince dope

MC ZOSDPM ZOSSKLAB-logo_3lukaskrinjarsconflictedcopy2010-12-02Društvo medijske topliceMIZSUM (2)

Carpe diem – bar in pekarna