Vse o pivu

patrikVabimo vas na srečanje z mladima pivovarjema iz Zagorja ob Savi.

Patrik Sevšek in Renee Vozelj iz Kisovca sta prijatelja iz otroštva. Pripadata eni zadnjih generacij, ki je še imela stik s pravimi knapi.

Navdahnjena z zgodbami o knapih, ki svojo prvo “culngo” porabijo za pivo, in z željo ohraniti knapovsko tradicijo sta se lotila varjenja piva. Patrik je izpopolnil svojo profesijo kot biotehnolog in Renee je preizkusil kar nekaj poslovnih idej. Leta 2014 sta se resno lotila varjenja piva “Tku kukr se dela!”. Ustanovila sta mikropivovarno KNAP in nastali sta pivi HERC in KRAMP. Ta serija piva je zahvala vsem generacijam knapov za izročilo in dediščino, ki ostaja.

Na našem srečanju bosta predstavila realizacijo svoje podjetniške ideje, kot tudi postopek varjenja piva. Ob zaključku dogodka bo sledila degustacija in možnost nakupa izdelkov.

Srečanje bo potekalo v torek, 24. maja ob 18.00 uri v stekleni sejni sobi Centra za socialno delo. Srečanje bo zaključeno do 19.30 ure.

Predhodne prijave so obvezne in jih sprejemamo do četrtka, 19. maja.

Za vsa vprašanja in prijave smo za vas dosegljivi na našem e-naslovu: medgeneracijsko.sredisce@gmail.com ali na tel. številki: 040 457 079.

Vljudno vabljeni!

medgeneracijsko