Skrivnosti ženske in moške psihologije

skrivnosti zenske in moske psihologijeKakšne so skrivnosti ženske ter moške psihologije?

Katere so popolnoma napačne predpostavke glede moških in žensk?

Kakšna je znanost družinskih odnosov in partnerskih odnosov, starševstva ter odnosa med sodelavci?

 

Posledica nepoznavanja izjemnih razlik v psihologiji, miselnosti in delovanju moških in žensk je zaskrbljujoče število razbitih družin, depresije, nevzgojenih otrok, nerazumevanja in družbene degradacije. Katere so preproste rešitve? Kako razviti navidezno mistične sposobnosti in postati mojster odnosov?

Moški, ki se ne samoizpopolnjuje, ogromno tvega, saj ženska zelo težko sodeluje z neodgovornim in nediscipliniranim moškim, ki nima vzvišenega cilja v življenju. Enako tvega ženska, ki ne kultivira avtentičnih ženskih lastnosti, kot so toleranca, potrpežljivost in dostojanstvo.

Tekmovanje med spoloma ne koristi nikomur. Moški prevzemamo veliko izkrivljene ženske energije in postajamo pasivni, odvisni in šibki, ženske pa ustvajajo izkrivljeno moško energijo in so vse bolj tekmovalne in agresivne.

Vsi mi iščemo srečo, razlikujemo se le v metodah, s katerimi to počnemo. Ključno je razvijati lastno željo proučevati to znanost in vsaj spoznati priporočila, ki dajo čudežni rezultat. Mnogo slabše, kot ne vedeti je, niti si želeti vedeti.

 

Vabljeni na predavanje Skrivnosti ženske in moške psihologije, kjer boste izvedeli številne večini neznane skrivnosti različne miselnosti, delovanja in psihologije moških in žensk.

Predavanje bo potekalo v sredo, 20. aprila ob 18. uri v Mladinskem centru Zagorje. Predaval bo Andrej Pešec, univ. dipl. pol. Vstop prost.

 

Prijave zbiramo na našem e-naslovu: info@mczos.si.

Vljudno vabljeni!