Poskrbimo zase

V mesecu aprilu Društvo prijateljev mladine Zagorje ob Savi pripravlja dva dogodka, ki opozarjata na pomen skrbi za zdravje.

 

relaxSTRES, TIHI UBIJALEC NAŠEGA ZDRAVJA

V sredo, 13. 4. 2016, 18.00 – 19.00, v Mladinskem centru Zagorje.

Izvajalec: Biasana Zagorje

Prikaz in predstavitev vadbe za krepitev mišic, gibljivost, vzdržljivost in različne tehnike sproščanja. Slišali boste osebno izpoved vaditeljice, trenerke in športnice Sabine.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da nam svojo udeležbo potrdite najkasneje do torka, 12.4., na elektronski naslov: info@dpm-zagorje.si ali z sms sporočilom na 041 699 412.

 

jogaJOGA – POT K ZDRAVJU IN RAVNOVESJU

V torek, 19. 4. 2016, v sejni sobi PGD Zagorje.
18:00 – 19:00 predavanje
19:30 – 21.00 praktična delavnica

Pričakovanja družbe, lastne potrebe, želje. Vsakodnevno hitenje in obveznosti. Kako se umiriti in ohraniti zdravje?

Svoje dolgoletne izkušnje in znanje iz zakladnice starodavne joge, bo z udeleženci dogodka podelil dr. Danilo Kosi – Dayalpuri, učitelj Joge v vsakdanjem življenju. Če ste si kdaj želeli spoznati jogo malo bliže, poskusiti, kaj to je in niste upali vprašati ali niste našli časa, potem je zdaj priložnost, da to storite. Dobrodošli so udeleženci vseh starostnih skupin, predznanje ni potrebno.
Oblečeni bodite v udobna oblačila in s seboj prinesite ležalno podlogo. Vstopnine ni.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da nam svojo udeležbo potrdite najkasneje do 16. 4., na elektronski naslov info@dpm-zagorje.si ali z sms sporočilom na 041 699 412.

Več o aprilskih dogodkih si lahko preberete na naši spletni strani www.dpm-zagorje.si.

 

Vljudno vabljeni!

DPM_logo z napisom (1)