Posvet nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) občine Zagorje ob Savi


fotka_zlht

Pogrešate kaj v vaši občini? Želite kaj izboljšati, pa ne veste, kako bi to uresničili? Društvo že izvaja storitev, pa bi jo želeli nadgraditi?

 

Vabimo vas na Posvet nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) občine Zagorje ob Savi v torek, 22. marca 2016, od 17.00 do 18.30 v Mladinski center Zagorje ob Savi.

Pogovarjali se bomo o delu nevladnih organizacij v občini Zagorje ob Savi, poskusili prepoznati lokalne potrebe, kot jih vidite nevladne organizacije v občini Zagorje ob Savi in morebitne rešitve za razvoj novih storitev v občini, trajnejše pozitivne učinke.

Nevladne organizacije imate pomembno vlogo pri zadovoljevanju vseh vrst potreb v lokalnem okolju. Identifikacija lokalnih potreb je pomembna za vse nas, ki si prizadevamo za razvoj lokalne skupnosti.

 

Posvet organizira ZLHT – Regionalni center NVO. Posvet bo potekal skozi strukturirano razpravo, ki bo vodila do skupnega konsenza. Tako boste udeleženci aktivno vključeni v identifikacijo lokalnih potreb, iskanje in pripravo rešitev. 

 

Potrditev udeležbe sporočite na elektronski naslov: info@consulta.si ali po telefonu na 059 927 619 do 21. marca 2016.

 

Vljudno vabljeni!

 

logo-consultazlht_RGBLogo_EKP_socialni_sklad_SLO[1]