Karierni zmenki z delodajalci

1Kdaj si bil/a nazadnje na zmenku… z delodajalcem? :)

Zaposlitveni klub za mlade Zagorje, ki deluje v Mladinskem centru Zagorje, vabi mlade iskalce zaposlitve na KARIERNE ZMENKE Z DELODAJALCI, ki bodo v torek, 1.marca 2016, ob 18.00 uri v Mali hali Mladinskega centra Zagorje.

Zaposlitveni klub za mlade Zagorje deluje v okviru projekta “Služba me ne išče”, ki ga koordinira Zavod Nefiks, izvaja pa Mladinski center Zagorje.

V okviru dejavnosti za boljšo zaposljivost mladih organiziramo Karierne zmenke, na katerih se bodo imeli mladi možnost predstaviti naslednjim delodajalcem:
Mladinski center Zagorje
Mladinski center Trbovlje
Mladinski center Hrastnik
Varstveno-delovni center Zagorje
Adecco H.R. d.o.o.
Turistično informacijski center Zasavje

 

Seznam delodajalcev se bo še dopolnil, zato vas vabimo, da spremljate Facebook in spletno stran Mladinskega centra Zagorje.

Dogodek bo potekal v obliki kratkih individualnih razgovorov z izbranimi predstavniki uspešnih podjetij in ustanov.

Pridi in spoznaj svojega bodočega delodajalca!

Udeležba je brezplačna, svoje mesto pa si lahko zagotoviš tako, da do ČETRTKA, 25.2.2016, izpolniš PRIJAVNICO.

Več informacij na info@mczos.si.

 

***

O projektu Zaposlitveni klubi za mlade:
Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade (Služba me (ne) išče), s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 120 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih treh sezonah. V četrti sezoni bodo novo priložnost dobili mladi iz petih različnih regij.