Zimske počitnice 2016

Pribimagesližujejo se zimske počitnice 2016 in če še nimaš čisto zasedenega urnika, mogoče med našimi dogodki najdeš dogodek, ki bi lahko popestril tvoje počitniške dni.

 

 

V ponedeljek, 15. 2., bodo v Društvu prijateljev mladine Zagorje ob 9. uri z EVS prostovoljko Vivien Olasz odpotovali na Madžarko. Poleg spoznavanja naše sosednje države, nas čaka še kup športnih aktivnosti in iger. Vidimo se na Mladinskem centru Zagorje.

 

V torek, 16. 2., bo ob 10. uri v Dvorani Svoboda Kisovec potekala filmska predstava, ki jo bo pripravilo Društvo za prijateljev mladine Zagorje.

Zvečer pa bomo na februarski vegeKuhni zavihali rokave in se lotili priprave veganske jote ter hrustljavih slano sladkih piškotov. Dobimo se ob 18. uri v prostorih Mladinskega centra Zagorje. Prijave nam posredujte na naš e-naslov: info@mczos.si.

 

V sredo, 17. 2. se bomo ob 9. uri spet odpravili na pot po Evropi. Tokrat bomo z Irino spoznavali njeno rojstno državo, Romunijo. Če ti poleg grofa Drakule na pamet ne pade nič kaj romunskega, potem si več kot dobrodošel na Mladinskem centru Zagorje, kjer bomo skupaj odkrili še marsikaj zanimivega o tej državi.

Če pa te bolj vleče v zasavsko preteklost, potem te v sredo ob 10. uri vabimo na ogled Rudarskega muzeja Zasavje.

Zvečer pa nas bo ob 18. uri EVS-prostovoljka Maria Iadarola iz Mladinskega centra Zagorje popeljala po ulicah njenega rojstnega mesta, Neaplja. Še ne poznaš tega italijanskega mesta? Potem ne zamudi priložnosti, da ga obiščeš.

 

V četrtek, 18. 2. bodo v Društvu prijateljev mladine Zagorje ob 9. uri nadaljevali z raziskovanjem Italije z našo EVS-prostovoljko Mario Iadarola. Dobimo se na Mladinskem centru Zagorje.

V popoldanskem času, ob 17. uri, pa se lahko na Mladinskem centru Zagorje pridružiš našim EVS-prostovoljkam, Vivi in Marii, ki bosta pripravili prijetno popoldansko druženje ob igranju družabnih iger. 

Najmlajše pa vabimo na filmsko predstavo na Mlinše, ki jo organizira Društvo prijateljev mladine Zagorje. Vidimo se ob 17. uri v Dvorani kulturnega doma na Mlinšah.

 

V petek, 19.2. od 9. ure dalje Društvo prijateljev mladine načrtuje športne aktivnosti v prostorih PGD Kotredež. 

 

Pridruži se nam! ;)