Polovica je narejena

12374902_1152450238106426_370421220607338304_o (1)
Srečno novo leto, dragi bralci!
Želim vam zdravja. To je to, ker res največ šteje, sploh ko pogledam z bakterijami napolnjene vrste prostovoljcev (sa
m – na srečo – ne spadam zraven). Veliko se je dogodilo v zadnjih 3 tednih. Zelo sem bil vesel, ko sem prišel nazaj v Slovenijo, četudi samo za 3 dni.

 

Obiskal sem mojo pošiljajočo organizacijo, MC Zagorje ob Savi, kjer sem dobil super darila (hvala še enkrat). Z bandom smo šli en dan na pijačo, naslednji dan pa smo v eni uri naredili komad, kar je zelo dobro napisati, misliti, reči; vse dobrega, kar spada zraven. Videl sem svojo družino, ki me je tako napolnila s hrano, da sem komaj pel na polnočnici z zborom. Člane slednjega je bilo tudi super videti, komaj čakam, da se spet skupaj kaj pohecamo. Seveda sem bil pa najbolj srečen, ko sem videl svojo ljubo kita … khm, khm, svojo ljubo Katjo. Super jo je bilo videti v živo, jo stisniti in preživeti čas z njo. Kitaro je bilo tudi super držati, a to je zgodba za drugič. :) Nikolajevci so super odpeli svoj program kot vedno. Se pa vsakič krajša čas vaje, tako da naslednje leto bomo verjetno začeli vaditi okoli Miklavža.

Nato je bil čas za pot v Estonijo, kamor me je za en teden pospremila Katja. Zelo sva uživala, skupaj sva raziskala Narvo, pripravila večerjo za 11 ljudi in jedla izjemno okusne palačinke v Talinu za 4,90€, kar je ceneje od kuhanega vina na ulici (banda oderuška). Nato sva se morala posloviti za dober mesec, ko bo moja draga spet prišla v Estonijo, jaz pa se bom tačas posvetil novim projektom. Enega sem začel izvajati včeraj v okviru VitaTiimovega “Vsi se učijo” tedna. Učil sem angleški valček, navdušenje pa je bilo tako veliko, da bomo naslednji teden nadaljevali s tem in si pogledali tudi disco fox. Imam pa še cel teden počitnic, kar bom pridno izkoristil za pisanje dispozicije magistrske naloge. Držite pesti, da gre to v redu skozi.

Današnji blog je malo krajši, a bolje tako, kot da nakladam v nedogled. Lepo se imejte v Sloveniji, pa vržite kakšno kepo v estonsko smer.

 

Luka Lavrin

EVS dopisnik iz Estonije