Stand up: Tanja Kocman

Tanja Kocman _P1_1595Neuradna miss domače Ješence in ljubiteljica špohtlov je rojena za humor.

Poleg rednega negovanja stand up kulture (tudi v oddaji Brez dlake na jeziku) kot koscenaristka in sovoditeljica sodeluje v satirični oddaji Bizarno Aktualno in igra v komediji XXL Bejbe.

Tanja Kocman je sicer od življenja šolana ženska, a tudi od fakultete ;) . Je univerzitetno diplomirana medijska komunikologinja (kar pomeni, da lahko zelo izobraženo čisti kable;). Vsako jutro jo lahko v vlogi voditeljice slišite na HitRadiu Center. Tako, govori že od 5h zjutraj (in se večinoma ne ustavi do večera).

Ker pa ima ogromno za povedat, jo lahko v vsej njeni sproščeni gloriji uzrete tudi na kavču v oddaji Bog ne daj, da bi crknu televizor. Velikokrat bo rekla, kar si mislite, a ne upate povedati na glas.

Če vas zanima njen pogled na odnose (ki jih občasno celo ima) pa preberite njeno kolumno na Siolu.

V svojih stand up nastopih pogosto razkriva skrite paradokse in nasmeji s pronicljivim humorjem. Na odru je izjemno odzivna, iznajdljiva in z občutkom za občinstvo, zato ga vselej navduši.

Dovršene domislice in humorne analogije kot jih še niste slišali vas bodo dodobra nasmejale, ostro uho pa bo uživalo tudi družbeno-kritični noti njenega humorja.

Vabljeni na kilogram ali dva čistega smeha in zabave- v ponedeljek, 28. decembra 2015, ob 19.00 v Mladinskem centru Zagorje.

Vstopnice (7 €) so na voljo:
– v predprodaji (do 23.12.2015): vsak delovnik med 8.00 in 16.00 v Mladinskem centru Zagorje,
– na dan dogodka med 18.00 in 19.00 v Mladinskem centru Zagorje.