14.10.2015 | Informator, Projekt, Znanja

Vabilo na delavnice za pripravo Strategije lokalnega razvoja LAS Zasavje

ZasavjeLAS Zasavje obvešča širšo javnost, da nadaljuje z aktivnostmi priprave Strategije lokalnega razvoja (SLR) za Zasavje za novo programsko obdobje 2014-2020. SLR je za naše območje ključni dokument, na podlagi katerega se bodo izbirali izvedbeni projekti.

Na delavnicah bomo pripravljali UKREPE, ki bodo nujna in obvezna podlaga za PROJEKTE.

Vabimo vse, ki želijo aktivno sodelovati pri pripravi SLR, da se nam pridružite na eni od naslednjih delavnic, ki bodo potekale v treh terminih.

 

Datum in ura Lokacija Osrednja tema
Sreda, 14.10.2015 ob 15.30 Mladinski center Trbovlje, Cesta 1. junija 18, Trbovlje Podjetništvo, nevladne organizacije,  socialno podjetništvo in sorodna področja
Sreda, 21.10.2015 ob 16.00 Mladinski center Zagorje bo Savi, Cesta 9. avgusta 48, Zagorje ob Savi Turizem, kulturna dediščina, šport in sorodna področja
Četrtek, 22.10.2015 ob 10.00 Večnamenski objekt KS Steklarna, Podkraj 91a, Hrastnik Mladi, ženske, ranljive skupinein sorodna področja

Posamezne delavnice bodo trajale največ tri šolske ure.

 

Delavnice bodo potekale v dveh delih.

Po uvodni predstavitvi usmeritev v prihodnjem programskem obdobju in kratkem pregledu dobrih praks izvedenih v okviru LAS v preteklem programskem obdobju, bomo v drugem, osrednjem delu opredelili ukrepe, ki jih želimo skupaj doseči do leta 2020.

Posamezne delavnice bodo različno tematsko obarvane.

 

OBVEZNA POTRDITEV UDELEŽBE!

Za udeležbo na delavnici se predhodno prijavite vsaj en dan pred terminom delavnice. Ob prijavi navedite vaše podatke (kraj delavnice, ime in priimek, po potrebi institucija, telefon in e-pošta).

Dodatne informacije v zvezi z delavnicami in prijavo udeležbe na delavnicah uredite pri Karmen Skalič Holešek (KGZS – Zavod Ljubljana) na telefonski številki 03/56 34 380 ali na elektronskem naslovu karmen.skalic-holesek@lj.kgzs.si.

 

 

Komentiraj

  • Ime *
  • E-mail * (E-mail ne bo prikazan)
  • WWW