POVABILO K ODDAJI PROJEKTNE IDEJE

ZasavjeDruštvo LAS Zasavje je vključeno v aktivnosti novo nastajajočega partnerstva LAS Zasavje, ki bo v programskem obdobju organizirano kot LOKALNO POGODBENO PARTNERSTVO (LAS).

Ustanovljeno bo z namenom spodbujanja celovitega in uravnoteženega razvoja na območju Zasavja po pristopu »od spodaj navzgor«.

 

Naloga LAS bo oblikovanje in izvedba strategije lokalnega razvoja v smeri spodaj naštetih tematskih področij:

  1. Ustvarjanje delovnih mest
  2. Razvoj osnovnih storitev
  3. Varstvo okolja in ohranjanje narave
  4. Večja vključenost mladih, žensk in drugih ranljivih skupin

 

Za pripravo kvalitetne strategije je zaželeno, da je vključenih čim več ciljnih skupin iz območja Zasavja (npr. podjetja, ranljive skupine, inštitucije, nevladne organizacije, fizične osebe,…).

Vsi, ki si želite razvoja v Zasavju, lahko svoje projektne ideje, ki bodo osnova za pripravo strategije LAS Zasavje v programskem obdobju 2014-2020 (obrazec na povezavi http://www.las-zasavje.si/news.php ), posredujete po e-pošti na naslov: karmen.skalic-holesek@lj.kgzs.si, ali na naslov LAS Društvo za razvoj podeželja Zasavje, Cesta 9. avgusta 78a, 1410 Zagorje ob Savi.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št.: 03/56-34-380.

DRUGI ROK za predložitev projektnih idej je 20. oktober 2015!

 

Če imate idejo, a ne veste, kako bi se spopadli z izpolnjevanjem prijavne dokumentacije, se lahko obrnete tudi na sodelavce Mladinskega centra Zagorje in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri oblikovanju prijave.