Izzivi mladim

izzivi_mladim

»Don’t limit your challenges; challenge your limits.«

Jerry Dunn

 

 

 

KAJ?

Delavnica je namenjena mladim med 15. in 29. letom, traja en teden, namenjena je spodbujanju mladih k ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti ter razvijanju spretnosti, ki vplivajo na osebni in poklicni razvoj posameznika. Hkrati podjetja, ki zagotovijo konkretne izzive, stopijo v stik z mladimi, ki bodo morda postali del njihovega kolektiva in lahko pridobijo nove, sveže ideje za rešitev omenjenih izzivov. Delavnico izvajajo izkušeni mentorji iz sveta podjetništva.

Podrobnejši program delavnice si lahko ogledaš TUKAJ.

ZAKAJ?

Na trgu dela imajo prednosti tisti posamezniki, ki so zavzeti za doseganje rezultatov, znajo sprejemati odgovornosti, so sposobni dela v timu ter znajo učinkovito obvladovati svoje delo in čas.

Zakaj ne bi tudi ti razvijal teh kompetenc in si zagotovil pomembno konkurenčno prednost na trgu dela. Z udeležbo na delavnicah »Izzivi mladim«, ki jih izvaja Javna agencija SPIRIT Slovenija boš poleg zgoraj omenjenih kompetenc pridobil tudi:

  • znanje in izkušnjo inoviranja poslovnih procesov pod strokovnim mentorstvom
  • dostop do vodstev ambicioznih podjetij in
  • mreženje z ostalimi proaktivnimi udeleženci.

KDAJ?

Delavnica »Izzivi mladim« bo potekala med 1. in 9. oktobrom v Mladinskem centru Trbovlje (ulica 1. junija 18, Trbovlje).

KAKO?

Pohiti in si rezerviraj svoje mesto tudi ti. Prijave na delavnico sprejemamo TUKAJ.