Klub iskalcev resnice

prenosDuhovnost, premikanje mej znanega, zakon privlačnosti, teorije zarote, zdravilstvo, kvantna fizika, meditacija, alternativna zgodovina, karma, sveta geometrija, reinkarnacija, prerokbe, zavest, bioenergija …

Svet ki nas obdaja je neverjeten in poln čudes. Mnogokrat zasledimo osupljive  zgodbe, ki kljubujejo znanosti, logiki in vsemu kar poznamo, da pretresejo trdna tla, na katerem smo zgradili razumevanje sveta. V nas prebudijo radovednost in raziskovalno žilico, ki kaj hitro ugasne, ker ne najdemo virov, še manj pa somišljenikov, s katerimi bi delili mnenja. Včasih nas že prevladujoče mnenje okolice, češ da gre za ukvarjanje z nepomembnimi stvarmi, odvrne od kakšnih koli namer. A dejstvo je, da navkljub vsemu tehnološkemu in znanstvenemu napredku človeštva, slabo poznamo sile ki prepletajo ta čudoviti svet.

Zdi se, da tisti, ki poznajo delčke te neskončne sestavljanke in lahko dosegajo neverjetne stvari. Pa je res kaj na tem?

V Mladinskem centru Zagorje ob Savi ustanavljamo skupino, ki bo z rednimi srečanji s pomočjo mentorja raziskovala prej omenjene teme. Če tudi ti pripadaš plemenu raziskovalcev, se navdušuješ nad neznanim ali želiš izvedeti kaj novega, morda deliti znanje, se pridruži našem Klubu iskalcev resnice. 

 

Prisrčno vabljen/a na uvodno srečanje, ki bo v sredo, 30.9.2015 ob 19:00 v Mali hali Mladinskega centra Zagorje ob Savi, kjer se bomo med seboj spoznali in se dogovorili, kako bomo delovali.

Kluba se lahko udeleži vsak, ne glede na starost in poznavanje teme.

Klub iskalcev resnice deluje v obliki študijskega krožka, kjer udeleženci z rednimi srečanji raziskujejo izbrane teme, na način ki ga sami določijo.

 

Če se želiš pridružiti, nam do 25.9.2015 to sporoči na info@mczos.si.