Kino pod zvezdami 2015


TZP_9553V četrtek, 11. 6. 2015, bomo ob 21. uri v Europarku Zagorje
otvorili novo sezono Kina pod zvezdami, in sicer z dokumentarnim filmom Boljši močnejši in hitrejši (Bigger Better Stronger), ki govori zgodbo o tem, kaj vse so nekateri ljudje pripravljeni storiti in žrtvovati za uspeh.

 

 

Naslednjič se bomo družili v sredo, 24. 6. 2015, ob 21. uri, in sicer ob ogledu slovenske komedije Čefurji raus, ki zelo zabavno opisujejo življenje na Fužinah, ali bolje – na Fužinama. Ponovno se dobimo pri igrišču v Europarku.

V četrtek, 9. 7. 2015, ob 21. uri bo v Europarku sledila še ena simpatična komedija z naslovom Kebab connection, ki govori o veseli strani asimilacije in imigrantske politike, sanjah, ambicijah in vsakodnevnih podvigih mladih turških priseljencev v nemškem Hamburgu. Komedija, ki vedno znova nasmeji do solz.

Nadaljevali bomo v četrtek, 23. 7. 2015, ob 21. uri s šokantnim dokumentarnim filmom Denar sveta grobar, ki ga je Marcel Štefančič jr. v Mladini opisal z vprašanjem: “Zakaj mislimo, da je Zahod ta, ki kreditira in financira tretji svet – in zakaj je v resnici ravno obratno”. Torej, dokumentarni film, ki razjasni mnogo katero evropocentrično nejasnost.

In nenazadnje bo v četrtek, 6. 8. 2015, ob 21. uri sledila še projekcija napetega in srhljivega trilerja Na sledi očetu z nepozabno Jennifer Lawrence v vlogi dekleta, ki je pripravljeno tvegati življenje, da bi izvedelo resnico o usodi izginulega očeta.

 

Povabi še kakšnega prijatelja, pripravi dekico, kokice in kakšno hladno pijačo, mi pa ti zagotovimo odlične filmske poslastice pod zvezdnatim poletnim nebom. Se vidimo!