Koala Voice, Hulahoop, Antioksidanti & Holomondo

predogled-01

Večer modernega rocka v Kisovcu. Trije mladi slovenski bendi, ki so nedavno izdali prvenec se predstavljajo skupaj po Sloveniji in tokrat prav v Kisovcu v Dvorani kulturnega društva Svoboda Kisovec. Večer bo zaključil HOLOMONDO, ki bo v udarnem tempu brezsramno jadral med rock klasikami, sintesajzerskimi rifi in pop hitiči. Vedno plesno, objestno in na glas. S polno glavo neumnosti in rokenrolom v srcu.

ANTIOKSIDANTI:
Band Antioksidanti prihaja iz Ajdovščine. Mnogi pravijo, da je to ena izmed tistih zasedb, ki rešuje dušo rokenrola, v času vse bolj popularne elektronske glasbe. Skupino odlikuje suveren odrski nastop. Čvrsto in uigrano ritem sekcijo dopolnjujejo umazani, a natančni in barvno pestri rokerski rifi kitarskega tandema. Čeznje subtilno, a hkrati rokersko odločno udriha vokalist z redko slišanim glasovnim razponom. Avtorske skladbe so zvočno in aranžmajsko dodelane ter sporočilno tehtne, njihova dinamika pa spontano prestopi meje odra. Skupina je najbolj znana po iskrenosti v glasbi, energičnem nastopu in družbeno kritičnih besedilih.

https://www.facebook.com/antioksidanti

HULAHOOP:
Hulahoop so zasedba dveh deklet, dveh fantov in lesenega saksofonista.
Njihovo avtorsko glasbo zaznamuje predvsem neobičajna zasedba, ki ne vključuje kitarista, čeprav se basist rad vživi v to vlogo. Zvočno barvitost ustvarjajo s kombiniranjem klavirskih zvokov z bass in sint efekti ter prodornim ženskim vokalom. Za močnejši vizualni učinek, se jim na koncertnih odrih rad pridruži saksofonist Engelbert iz lesa.
Nastopili so že na mnogih slovenskih festivalih (med drugim tudi na Festivalu Lent, Noči v Bitnjah, Lampiončkih, KKŠ Summer Festu, Kamfestu,…), a širša javnost jih je spoznala šele z zmago na Šourocku (2013), kjer so s svojim energičnim funky hard popom prepričali tako žirijo kot poslušalce.
Leta 2014 so kot prvi Slovenci zabeležili zmago na banjaluškem Jelen Demofestu in z njihovo pomočjo letos posneli svoj debitantski album.

https://www.facebook.com/HulahoopOfficial

KOALA VOICE:
Včasih zaletavo razbijaški, drugič že prav nesramno popoidni. Svojo glasbo mešajo z glasbo, ki jo radi poslušajo, preizkušajo nove načine, besedil se lotevajo poetično medtem ko melodijo delajo iz občutenega. Žanrsko jih ljudje uvrščajo vse od modernega popa, indie alternative, rocka 70., progresije, odvisno od tega kar pač v danem trenutku vsak posamezni poslušalec vidi, sliši, začuti. Koncertirati so pričeli novembra 2012 in od takrat naprej so izredno aktivni. Poleg manjših klubskih koncertov so nastopili na Vičstocku 2013, Rock Otočcu 2013, zabeležili zmago na Festivalu Vizije 2014 ter zmago na Špil ligi 2014. Predstavili so se tudi na odprtju sezone Kina Šiške, kjer so nastopili na velikem odru. Zadnja tura po Sloveniji se je zgodila v sklopu Klubskega Maratona 2014. Datum izdaje prvega albuma z imenom Kangaroo’s a Neighbour je 6.2.2015.V avgustu so zaključili s snemanjem prvenca pod taktirko Petra Dekleve, istočasno pa jih je Si.mobil povabil, da posodijo komad Go Disco, Go za njihovo reklamo – Orto gigastic. Reklama jim je do sedaj dodatno prispevala k njihovi večji prepoznavnosti med širšim občinstvom vseh žanrov.

www.facebook.com/VoiceKoala
www.koalavoice.com

Vstopnina: 3 eur