Delavnica izdelave CV vizitk

CV-10007-BusinessCardByEntheosWeb-Front-web-300x200Zaposlitveni klub Zagorje, ki ob podpori znamke Orto in Zavoda Nefiks deluje v MC ZOS, te vabi na Delavnico izdelave CV vizitk.

Delavnica bo potekala v torek, 26. maja 2015, od 16.00 do predvidoma 17.30 v Mali hali MC ZOS, vodila pa jo bo članica zaposlitvenega kluba Zagorje, Lučka Kokole.

 

Število mest je omejeno (16), zato hitro izpolni spletno prijavnico, da si zagotoviš svoje mesto!

 

Za udeležbo na delavnici ne potrebuješ prenosnika oz. boš CV vizitko lahko izdelal/a v paru z drugim udeležencem/ko, ki bo imel na voljo prenosnik. Pred udeležbo na delavnici si zagotovite, da imate na svojem prenosniku na voljo Microsoft Publisher ali drug primerljiv program, s katerim boste oblikovali vizitke.

 

Več informacij na info@mczos.si.

 

***

O projektu Zaposlitveni klubi za mlade:

Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih so že 104 mladi, ki so bili vključeni v projekt v prvih treh sezonah, dobili delo. V prvem krogu tretje sezone so zaposlitveni klubi delovali od oktobra do januarja v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju ob Savi in Murski soboti, v drugem krogu pa od februarja do maja 2015 v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju in Šentjurju.

 

ORTO logo