Zgodbe z navdihom: Andrejeva pot

PREDAVANJE_promo_foto

Ministrstvo za apatijo in druge brezupne zadeve opozarja! Poslušanje Zgodb z navdihom lahko bistveno dvigne kvaliteto vašega življenja, izboljša vaše počutje ter vas motivira, da premagate strah in storite tisto, kar ste vedno želeli.

Vabimo vas na pogovorni večer z Andrejem Pešcem – z nami bo delil svojo življenjsko zgodbo, ki je primer dobre prakse »kako si spremeniti življenje«.

V osnovni šoli je bil odličen učenec in izjemen športnik; kasneje odraščal kot pravi hipi, redni pivec in kadilec tako cigaret kot marihuane, bil je odvisen od športnih stav, hedonist, egoist, tudi profesionalni igralec spletnega pokra. Za hiter in enostaven užitek ter zaslužek je bil pripravljen narediti marsikaj. V skladu z modrostjo, ki pravi, da s komer se družiš, takšen si tudi sam, je bil v nekakšni matrici, dolga leta v začaranem krogu obkrožen z ljudmi, ki so postopali na podoben način. Takšno delovanje ga je pripeljalo do velikega notranjega nemira, bolezni, neurejenih odnosov z dekletom, sorodniki in družino ter postopoma do spoznanja o škodi, ki jo je povzročal sebi in drugim. Vse je za nekaj dobro; znanje, izkušnje in preverjeni recepti so vam na voljo na predavanjih, s katerimi ozavešča vse radovedne in željne znanja ter modrosti.

Vabljeni, da se nam v petek, 16. januarja ob 19. uri pridružite v Mladinskem centru Zagorje ob Savi, kjer nam bo Andrej razkril, kako se je s spremembo želja, družbe, mentalitete in ciljev rešil številnih razvad, ki so mu grenile življenje ter zaživel popolnoma drugače.

Njegova iskrena zgodba vas bo zagotovo navdihnila in vam pokazala, kaj vse je na tem svetu mogoče, ko se za nekaj odločimo in v skladu s tem tudi ravnamo.

Dogodek spada v sklop dogodkov Društva treznega druženja. DTD je skupina mladih, ki s skupno željo in s soustvarjanjem želijo vrstnikom ponuditi alternativno možnost preživljanja petkovih večerov brez alkohola in drugih opojnih substanc.