Vabilo na Zdrav teden

prenosDragi športni navdušenci, sladkosnedi in vsi ostali, ki radi živite zdravo!

Člani Zaposlitvenega kluba za mlade Zagorje ob Savi, ki v Mladinskem centru Zagorje ob Savi deluje že tretje leto zapored, vas vabijo, da se jim pridružite na Zdravem tednu.

V prvem tednu decembra tako v Mladinskem centru Zagorje ob Savi za vas pripravljajo številne zanimive in zdrave aktivnosti, ki jih prirejajo v okviru njihove »podjetne aktivnosti«. Člani bodo na ta način pridobili podjetniške kompetence in delili svoje znanje, udeleženci delavnic pa se boste lahko razgibali, posladkali na zdrav način in pridobili novo znanje o okolju prijaznih čistilih in naravni kozmetiki.

 

kolaÅ_ 1

Članice in člani Zaposlitvenega kluba za mlade Zagorje.

 

PROGRAM AKTIVNOSTI

 

Ponedeljek, 1. december 2014, ob 18h: Hooping

Zabavna skupinska vadba s hulahup obroči, ki se precej razlikuje od hula hoopinga, ki je bilo »in« v 50-ih letih. Osnovni rekvizit je fitnes hulahup obroč, ki je večji in težji od tistih, ki smo jih poznali včasih. Hooping združuje intenziven kardio trening in krepitev globokih mišic trupa, rok in spodnjega dela telesa. Obroč lahko vrti VSAK, potrebujete samo dobro voljo in udobna športna oblačila. Za obroče poskrbimo mi!

 

Torek, 2. december 2014, ob 18h: Delavnica priprave presnih sladic in smoothijev

Bi poskusili nekaj zdravega in obenem tudi slastnega? Vse ljubitelje kulinarike in zdrave prehrane vabimo, da se nam pridružite pri mešanju bio smoothijev in pripravi ekspresno hitrih presnih sladic.

 

Sreda, 3. december 2014, ob 18h: Delavnica domače kozmetike in čistil

Ste že naveličani vsakodnevnih nepotrebnih kemikalij tako v kozmetiki kot tudi v čistilih? Ste brez ideje, kaj bi podarili svojim najdražjim v času obdarovanj? Si želite prihraniti kakšen evro? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, vabljeni na delavnico, kjer bomo pripravljali doma narejeno kozmetiko in čistila za vsakdanjo rabo.

 

 

Priporočen prispevek za udeležbo na posamezni delavnici je 2 €. Obvezne so predhodne prijave – to storite tako, da izpolnite spletno PRIJAVNICO.

Vljudno vabljeni!

 

Kontakt:
Petra Grahek, petra.grahek@gmail.com, 040 872 305
Članica Zaposlitvenega kluba za mlade Zagorje

***
O projektu Zaposlitveni klubi za mlade:
Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je 51 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvi in drugi sezoni, dobilo delo.
V prvem krogu tretje sezone bodo zaposlitveni klubi delovali od oktobra do januarja v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju ob Savi in Murski soboti. Razpis za drugi krog zaposlitvenih klubov za dodatne kraje bo objavljen januarja 2015.

 

ORTO logo