Ukrancimo MC ZOS!

bitmap

SSKJ »ustvarjalnost« definira kot lastnost oz. značilnost ustvarjalnega. Lahko je tehnična, umetniška, filmska, glasbena… Naši prostovoljki Urški ustvarjalnost v velikem obsegu pomeni način preživljanja prostega časa, način izražanja in preprosto nekaj, v čemer neizmerno uživa. Verjame tudi, da se v vsakem skriva želja po ustvarjalnosti in da je vsak, ne glede na starost, spol, raso, lahko ustvarjalen in s svojimi idejami ustvari kakršnekoli umetnine. Ker je Urška med drugimi tudi »eko frajerka«, se je odločila, da združi ti dve strasti in nastal je dogodek, katerega ne smeš zamuditi!

V ponedeljek, 1. decembra 2014, bo Urška v veliki dvorani Mladinskega centra Zagorje cel dan, med 9.00 in 18.00 uro, ustvarjala različne okraske, s katerimi bomo okrasili prostore našega Mladinskega centra. Okraske bomo izdelali z recikliranjem in ponovno uporabo, kar pomeni, da bomo večinoma uporabljali smeti, npr. plastenke in časopis bomo uporabili za izdelavo dekorativnih božičnih smrekic.

Vabljeni vsi, da se pridružite – najdite umetnika v sebi! Naučite se izdelati preproste božične okraske, s katerimi lahko okrasite vaš dom. Pridite po ideje za okraske, s katerimi lahko popestrite svojo novoletno zabavo. Lahko pa pridete samo firbcat in se družit z nami!