Ohmpunctuur

DSCN3409

Življenje so vibracije. Vsaka celica, organ utripa z določeno frekvenco.
Zaradi stresnega načina življenja, onesnaženega naravnega okolja (elektromagnetna valovanja) celice in organi izgubijo svoje naravne frekvence, pretok energije skozi telo je porušen, pojavljajo se blokade. Človek postaja brezvoljen, depresiven, je brez pravih idej in slabšega zdravja.V takšnih primerih nam pomaga ZVOK, ki je izjemno močno sredstvo. Pomaga nam povrniti izgubljeno ravnovesje telesa in duha.

Zvočna metoda Ohmpunctuur je plod dela in znanja nizozemskega terapevta Petra Gouwa. Temelji na poznavanju učinkov zvoka različnih frekvenc, poznavanju meridianov, energijskih središč – čaker in energijskega plašča fizičnega telesa – avre. S polaganjem zvenečih vilic na določene dele telesa, z uporabo tibetanskih in kristalnih pojočih posod ter gonga sproščamo zastale pretoke energije in odstranjujemo toksine, ki so se nakopičili v telesu. Pride lahko do osvobajanja nepotrebnih čustev, misli, vzorcev, dosežemo harmonijo in notranji mir.

ZVOK je mehansko valovanje, ki se širi v dani snovi, toda zvok tudi prečiščuje, odpira srca, zdravi duha in dviga zavest na višje nivoje.

V sredo, 26.11 ob 18.00 bo Jasmina Rome Rodić v Mladinskem centru Zagorje izvedla predstavitev zvočne metode Ohmpunctuur. Pridružite se nam in si prečistite telo.