Delaj, kar ti paše!

FOTO: Tomaž Zupan (www.zupan.pro)

Pridi!

Kam??

K nam.

Zakaj?

Ker je zakon, da lahko z drugimi mladimi organiziraš koncert skupine, ki si jo v Zagorju že dooolgo želiš slišati (recimo:)).

Ker je »čist’ adiiijo«, da si v MC ZOS sposodiš kamero, posnameš video in ga z našo pomočjo in tehniko zmontiraš v najbolj odpiljen filmček zadnjega leta!

Ker je superodlično, da pomagaš načrtovati programe počitniških aktivnosti za otroke in mlade, se z njimi družiš tekom šolskih počitnic, z njimi ustvarjaš, jih spremljaš na izlete… !

Ker lahko pomagaš organizirati tudi nogometni turnir, kot je to storil Tadej, pobudnik akcije Brcnimo rasizem!, ki pravi: »Pri izvedbi ideje o prvem samoorganiziranem nogometnem turnirju v Zagorju sem potreboval logistično pomoč, zato sem se obrnil na MC ZOS. Turnir je letos potekal že tretje leto zapored, število udeležencev iz leta v leto narašča, sama akcija pa je prerastla lokalne okvire in celo segla v tujino!«

Ker je zabavno, da se s povsem različnimi generacijami učiš nemščine ali denimo tako kot Tjaša, izvajalka Računalniških uric za starejše v okviru Medgeneracijskega središča Zagorje, učiš starejše »lajkat« na Facebooku. Medgeneracijsko središče Zagorje deluje v MC ZOS, naslednje besede pa je Tjaša zapisala po prejemu priporočila in male zahvale, ki jih je prejela s strani MC ZOS ob zaključku srečanj: »Sem bila zelooo presenečena in vesela. Mi je polepšalo dan. Petki v mladinskem centru in v družbi upokojencev so bili vedno polni pozitivne energije, zato sem vsak teden z veseljem prihajala na računalniški tečaj. Zato je še toliko lepše, ko vidiš, da tudi drugi cenijo tvoj trud.«

 

V MC ZOS podpiramo ideje mladih, pri nas imaš krasno možnost, da pridobiš nove izkušnje, spoznaš nove prijatelje, se preizkusiš v nečem povsem novem!

Si vedel/a, da se v sklopu MC ZOS odvija tudi vrsta dogodkov, kjer se denimo družimo v športnem duhu in ob zdravih prigrizkih? Urška, ena izmed pobudnikov dogodkov, ki jih v MC ZOS prireja Društvo treznega druženja, pravi tole: »Prostovoljno delo v Mladinskem centru Zagorje mi je odprlo vrata v svet razvijanja same sebe in svojih talentov, naučilo me je ustvarjati si priložnosti in nabirati izkušnje, se učiti skozi prakso. Najbolj od vsega pa me je naučilo delati tisto, kar me veseli

 

Če bi tudi ti rad/a počel/a točno tisto, kar te že dolgo časa veseli, ampak žal nisi imel/a priložnosti, da to uresničiš, te vabimo k nam!

Pridi na UVODNO DRUŽENJE vseh, ki bi želeli kakorkoli sodelovati pri ustvarjanju programa Mladinskega centra Zagorje!

Druženje bo v sredo, 12.11.2014, ob 18.00 v Mladinskem centru Zagorje.

 

 

Če te mika, da se nam pridružiš, nam to sporoči na info@mczos.si.