Društvo treznega druženja

instaquote-24-03-2014-17-16-59-1-1

PRVO SREČANJE DRUŠTVA TREZNEGA DRUŽENJA – DTD

Urška in Matej te vabiva, da se nama pridružiš v četrtek, 16. oktobra, ob 19.30 v Mladinskem centru Zagorje ob Savi na prvem srečanju Društva treznega druženja.

…te zanima, kaj sploh je DTD?

Društvo treznega druženja je odprta skupina ljudi, ki organizira zabavne in družabne dogodke ob vikendih, na katerih spodbujamo zdravo zabavo brez alkohola in ostalih opojnih substanc.

…se sprašuješ, kakšen je sploh najin namen?

Ponuditi alternativo običajnim petkovim in sobotnim večerom, ki jih pod vplivom različnih substanc preživlja veliko mladih. Z vami želiva ustvarjati zabavna druženja, po katerih naslednji dan ne boli glava.

…misliš, da to pomeni, da je namenjeno zgolj ljudem, ki so vsak dan trezni?

Seveda ne! Skupini se lahko pridruži vsak z željo po druženju in zabavi, ki ne vključuje potrebe po alkoholu in drugih opojnih substancah.

…razmišljaš, če je to sploh zate?

Zakaj pa ne? Pravijo, da dokler ne poskusiš, ne veš. Zato pridi in poskusi! Naj ti bodo v motivacijo sproščena in spočita sobotna ter nedeljska jutra in bistra glava.

…in kakšen je namen prvega srečanja, ki bo 16. oktobra v Mladinskem centru Zagorje ob Savi?

Rada bi formirala skupino mladih s skupnim interesom, ki pa je, kot sva do sedaj že nekajkrat omenila, organizacija zabavnih druženj brez alkohola in drugih opojnih substanc. Želiva slišati tvoj predloge, želje in skupaj s tabo realizirati ideje ter seveda soustvariti naš prvi dogodek DTD-ja.

Se vidimo 16-tega!