Želiš sodelovati pri mladinski izmenjavi v Zagorju?

izmenjavaZopet je prišla pobuda, da bi Mladinski center Zagorje ob Savi gostil mednarodno mladinsko izmenjavo. Vabimo vse, ki bi radi pomagali pri načrtovanju in izvedbi mladinske izmenjave, da se nam pridružite.

Predstavili vam bomo zametke projekta, katerega tema je zdrav način življenja, izvedbo izmenjave pa načrtujemo naslednje leto v Zagorju ob Savi. Mednarodne mladinske izmenjave mladim omogočajo, da gredo v tujino, da se spoznajo z vrstniki iz različnih držav in sodelujejo pri vnaprej določenih aktivnostih.

Pri takšnih projektih gre za: aktivno sodelovanje mladih iz različnih držav, zavedanje o družbeno pomembnih temah, odkrivanje novih kultur, izboljšanje tujih jezikov, okrepitev vrednot, kot so solidarnost, demokracija, prijateljstvo.

Predstavitev bo potekala v četrtek, 28. avgusta 2014, ob 17.00 v Mladinskem centru Zagorje ob Savi. Urška, ki se je z mladinske izmenjave v Turčiji vrnila s to pobudo, vam bo predstavila temo, namen in okvir programa, ki ga želimo izvesti. Pri organizaciji in načrtovanju programa želimo vaših idej, vašega sodelovanja, vaših znanj in veščin.

Vsi, ki vas zanimajo mladinske izmenjave, organizacija in načrtovanje ali pa vam je všeč tema zdravega življenja, vabljeni! Ne bo vam žal!