Kopalni teden v Aqua Romi

images (1)Občina Zagorje ob Savi od ponedeljka, 14., do vključno nedelje, 17. avgusta, organizira avtobusni prevoz do kopališča in nazaj.

Odhod kopalnega avtobusa bo vsak dan ob 9.30 uri iz glavne avtobusne postaje v Zagorju. Kopalci iz Izlak in Kisovca se do glavne avtobusne postaje lahko pripeljete z lokalnim avtobusom Orehovica – Zagorje. Odhod s kopališča je predviden ob 17. uri.

Cena za občane Občine Zagorje, ki vključuje strošek prevoza in kopalne karte za en dan, znaša 7€ za odrasle in 5€ za otroke do 15. leta, za otroke do 4. leta starosti plačila ni. Kopalci boste znesek poravnali ob vstopu na avtobus.

Društvo prijateljev mladine in Mladinski Center Zagorje bosta za otroke in najstnike, ki bi se želeli udeležiti kopanja, pa nimajo spremstva odrasle osebe, med 14. in 20. julijem, zagotovila spremstvo izkušenih inštruktorjev in vaditeljev. Pogoj je le, da zna otrok samostojno plavati in da udeležbo otrok na kopanje, predhodno, najkasneje do 12.7., prijavite na tel. štev. 041 699 412.

Kopanje v Aqua Romi v Rimskih toplicah so omogočili: Občina Zagorje ob Savi, Hotel Aqua Roma Rimske Toplice in Integral Zagorje ob Savi.

 

dpmZajeta slika