Vabljeni na Domfrco

10308303_866338130048814_6940218230248558720_nDomfrca = Praznik za nove čase. Združevanje lokalne skupnosti vseh treh zasavskih občin. Na svežih obratih.

Praznik za nove čase

Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje v sodelovanju s številnimi zasavskim društvi in organizacijami pripravlja povezovalno-družabni dogodek DOMFRCA2014. Namen dogodka je združiti lokalno skupnost vseh treh zasavskih občin in na enem mestu organizirati raznovrstne aktivnosti z različnih področij. Program dogodka obsega:

USTVARJANJE / DELAVNICE ZA OTROKE / PREDSTAVE / KONCERTE / AKTIVIZEM /RAZSTAVE / PREDAVANJA / KAMPIRANJE / UČENJE / PIKNIK / POČITEK / ŠPORT / ADRENALIN / ART / ZABAVO / DRUŽENJE

Letošnja Domfrca nosi geslo: »Na svežih obratih«, saj v zasavski prostor vnašamo nekaj prepotrebne energije, ki jo ljudje potrebujemo danes in za prihodnost.

DOMFRCA ima ambicijo postati tradicionalen dogodek, ki bo v prihodnje združeval ljudi iz vse Slovenije in iz tujine. Pridite že letos! V Zasavje, center Slovenije, kjer je doma skupnost, ki proslavlja nove čase.

Dogodek DOMFRCA 2014 organizatorji izvajamo večinoma z dobrovoljskim delom številnih prostovljcev, tako posameznikov in iz sodelujočih organizacij. V duhu solidarnosti in potrebe stopiti skupaj, se je zbrala ekipa aktivistov z različnih področij dela, na mizo zložila svoje talente, naredila bojni plan, povabila sodelujoče in zdaj navdušujemo še vas.

Pred nami je DOMFRCA, prekrasno druženje v zadnjem junijskem vikendu. V Zasavju – za marsikoga od boga pozabljeni luknji, za poznavalce pa v vrelišču ustvarjalnosti, idej in solidarnosti.

Tekom praznika Domfrca se bo vključila še dobrodelnost in zbiranje sredstev za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin. Zbrana sredstva bomo predali zasavskim Društvom prijateljev mladine.

Vabljeni, da se pridružite. Se vidimo na Kipah!

 

ekipa DOMFRCA