09.05.2014 | Projekt, Znanja

Računalniške urice za starejše

indexTvoj dedek, babica, stric teta, sosed/a… morda še ne zna uporabljati računalnika? Potem so začetniške Računalniške urice prav gotovo za njih!

V okviru Medgeneracijskega središča Zagorje se bo lahko naučil/a uporabljati računalnik od popolnih osnov do pisanja elektronskih sporočil in še kaj.

Računalniške urice se pričnejo v petek, 9.5.2014, ob 10.00 v Dnevnem centru Mladinskega centra Zagorje.

 

PROGRAM

1. sklop: “Računalnik, moj prijatelj” (18. in 25.4.)

2. sklop: “Klik v svet” (9. in 16.5.)

3. sklop: “Brez elektronske pošte ne gre” (23. in 30.5.)

4. sklop: “Družabna omrežja (Facebook ipd.)” (6. in 13.6.)

 

Več informacij in obvezne prijave za vsak posamezen sklop na medgeneracijsko.sredisce@gmail.com ali na 040 457 079 (ga. Nuša).

Komentarji (3)

 1. 14.04.2014 | Bojan Kastelic:

  Čestitam vsem sodelujočim pri organizaciji in izvedbi računalniških uric.Hkrati pa obžalujem da društva kot so Upokojenci in društvo invalidov nimajo posluha za tovrstne akcije.Še enkrat vsa čast vam!!

 2. 14.04.2014 | zosko:

  Pozdravljeni, g. Bojan,

  najlepša hvala za vaše sporočilo in pohvalo, ki smo je zelo veseli!

  Društvo upokojencev Zagorje in Društvo invalidov Zagorje kot takšna verjetno res ne organizirata podobnih aktivnosti, se pa vse več njihov članov udeležuje aktivnosti Medgeneracijskega središča Zagorje, ki deluje v sklopu Mladinskega centra Zagorje, kar je zelo pohvalno.

  Mladinski pozdrav,
  MC ZOS.

 3. 22.04.2014 | Bojan Kastelic:

  Res ne organizirata takih dejavnosti,ker so vodstva nesposobna.Saj še svoje člane,ki se imajo željo naučiti česa novega, ne moreta informirati o dogodkih ki so.Člani obeh društev se pa udeležujejo vaših organiziranih aktivnosti samoiniciativno ali pa je udeležba posledica HALO efekta.Še enkrat vam hvala v imenu starejše generacije.Vsaj eden v občini ne spi na lovorikah!!


Komentiraj

 • Ime *
 • E-mail * (E-mail ne bo prikazan)
 • WWW