Aktivne prvomajske počitnice za otroke

DSCN0204V času prvomajskih počitnic, od 28. do 30. aprila 2014, bo za zagorske šolarje in otroke, ponovno organizirano celodnevno počitniško varstvo.
Varstvo bo potekalo vsak dan, od 8.30 do 15.30 ure, v prostorih Mladinskega centra Zagorje. Otroci bodo imeli na voljo malico in kosilo.

Program bo zanimiv in raznolik, primeren tako za deklice kot za dečke. Poleg druženja in gibanja bodo na voljo kreativne dejavnosti, družabne igre, izlet in sprehodi po okolici, ….
Varstvo bo potekalo v organizaciji in izvedbi Mladinskega Centra Zagorje ob Savi in Društva prijateljev mladine Zagorje. Da otrokom ne bo dolgčas in da bodo dejavnosti potekale varno ter učinkovito, bodo ekipo okrepili prostovoljci, ki sicer delujejo v okviru društev in organizacij in ki imajo izkušnje s pedagoškim delom ter varstvom otrok.

Natančen program dejavnosti bo na voljo v ponedeljek, 14.4.2014. Zaradi lažje organizacije in načrtovanja vas z novico seznanjamo v naprej, saj bo varstvo organizirano v primeru zadostnega števila prijavljenih otrok.

Na vse aktivnosti se je potrebno predhodno prijaviti z izpolnjeno prijavnico.

Na voljo imate dve obliki varstva.
1. Varstvo od 28. do 30. 4. od 8.30 do 15.30 ure, z vključenim kosilom, prispevek staršev = 10€/otroka, drugi otrok 8€
2. Varstvo en dan,s kosilom ali brez, prispevek staršev = 5€/otroka, drugi otrok 3,5€
*Pod drugi otrok, se smatra drugi otrok iz iste družine.

S prispevki staršev bomo krili stroške kosil, materiala, malic, gradiva.

ZA INFORMACIJE SMO DOSEGLJIVI NA TELEFONU: 041 699 412 ALI NA E-NASLOVU: info@dpm-zagorje.si

Izpolnjeno prijavnico lahko oddate prek elektronske pošte, standardne pošte ali jo osebno prinesete na MC ZOS, Cesta 9. avgusta 48, Zagorje, kjer nas najdete vsak dan med 9. In 14.uro.
Rok za oddajo prijavnic je ČETRTEK, 24. 4. 2014.