Delavnica o vrstah komunikacije

hgVse več načinov komunikacije – vse manj učinkovito komuniciranje! Bi si tudi ti želel/a komunicirati bolje? Pridi na delavnico komunikacijskih veščin!

Na izkustveni delavnici, ki jo organizira Zaposlitveni klub Zagorje v sodelovanju z Mladinskim centrom Zagorje, bomo spoznali nekaj osnovnih vrst komunikacije in njihovo učinkovitost preverili tudi v praksi. Delo bo potekalo na podlagi praktičnih primerov z igranjem vlog, v skupinah in parih. Izpostavili bomo dobre in slabe značilnosti posamezne vrste komunikacije ter se naučili učinkovitega komuniciranja.

Delavnico bo vodila prostovoljka Evropske prostovoljne službe v Mladinskem centru Litija, Vesna iz Srbije, potekala pa bo v srbskem in angleškem jeziku.

Dobimo se v sredo, 5. 3. 2014, ob 18. uri v prostorih Mladinskega centra Zagorje.

Delavnica je brezplačna, svojo udeležbo pa potrdi z izpolnjeno PRIJAVNICO, najkasneje do 4. 3. 2014.

Več informacij:

040 663 358 (Katarina Kuhar) ali katarin_ca@hotmail.com

***

Zavod Nefiks iz Ljubljane ob podpori znamke ORTO v tem letu nadaljuje s projektom Služba me ne išče, s katerim mladim prek zaposlitvenih klubov pomaga pri razvoju njihove zaposljivosti. Projekt je bil v lanski sezoni zelo uspešen, saj je dosegel odličen odziv med mladimi, do dela pa je pomagal šestnajstim mladim. Letos zaposlitveni klubi potekajo od novembra 2013 do maja 2014 v Ljubljani, Mariboru, Gornji Radgoni, Zagorju ob Savi, skupen klub pa deluje v Vojniku in Šentjurju.