Valentinov koncert s HAMO & TRIBUTE 2 LOVE

1554382_622330147834113_1277354156_n“When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.” (Jimi Hendrix)

Na svetovni dan ljubezni, praznik Svetega Valentina, vas ob 21.00 uri vabimo v Mladinski center Zagorje ob Savi, kjer v sodelovanju s ŠKLAB-om- Klubom zasavskih študentov, pripravljamo koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love.

Skupina, ki sliši na ime ljubezni, ki deli ljubezen, kjer koli se pojavi, ki govori o ljubezni in najpomembnejše – dela z ljubeznijo do glasbe. “Smo beli fantje, ki pojejo o tem, kako težko je biti črn” povedo fantje šestčlanske blues-soul-rock skupine. Kako dobri so, bi lahko pisali v nedogled, vendar bi raje videli, da se o tem pustite prepričati sami. Zato smo se Mladinski center Zagorje ob Savi ter Šklab – klub zasavskih študentov odločili, da vam fante pripeljemo kar v Zagorje, da se boste lažje zaljubili v njih in njihovo glasbo. V koncertu boste uživali vsi – zaljubljeni, poparčkani, poročeni, samski, prijatelji, bratje, sestre, vsi! Garantiramo!

CENA VSTOPNICE:
— v predprodaji: 4 EUR
— na dan koncerta: člani Šklaba: 4 EUR, ostali: 6 EUR
Vstopnice lahko do 13.2.2014 kupite v pisarni Mladinskega centra Zagorje ob delavnikih med 8.00 ter 16.00 uro in na Šklabu – klubu zasavskih študentov ob sredah in petkih med 18.00 ter 20.00 uro in ob sobotah med 10.00 ter 12.00 uro.

Pred koncertom ob 20.00 uri vse samske (ali vezane, če ste v odprtem razmerju:) vabimo na ** S P E E D D A T I N G **. Hitri zmenki, ki so pri nas še ne tako uveljavljeni dogodki, predstavljajo preprost, zabaven in družaben način spoznavanja novih ljudi. Z vsakim udeležencem nasprotnega spola boste imeli nekaj minut časa za pogovor. Da boste v čimkrajšem času postavili vprašanja, ki vam bodo kar najbolje pomagala pri hitrem spoznavanju, priporočamo ogled tega posnetka.
Predprijave so obvezne in sicer potekajo po spletnem obrazcu.
Prijave zbiramo do 13. februarja.