Podjetni petek v KraterMedia

journalistTe že od nekdaj zanima novinarstvo? Si se kdaj spraševala, kako in kje nastanejo članki tvoje najljubše revije? Bi rad spoznal ustvarjalce časnikov  Ekipa in Moj mikro?

Pridruži se Zaposlitvenemu klubu Zagorje na obisku časopisnih uredništev KRATER MEDIA – največje medijske mreže v Sloveniji.

Zaposlitveni klub Zagorje v sodelovanju z Mladinskim centrom Zagorje organizira Podjetni petek, v okviru katerega se bomo srečali ter poklepetali z uredniki in novinarji revij Salomonov oglasnik, Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Vitka Anja, Eva, Lepa & Zdrava, Smrklja, Modna, Ambient, Pri nas Doma, Naša žena, Rože & vrt, Moj Mikro, Auto Bild ter ugankarske revije Salomonov ugankar, Slikovne križanke, Ugankarski izziv, Čvek v križankah, Salomonov Genialec, Lady križanke in Kih. Spoznali bomo delo in delovne naloge ustvarjalcev revij ter dobili vpogled v njihovo ustvarjanje in delovne procese.

Dobimo se v petek, 28. 2. 2014, ob 10.30 pred sedežem podjetja na Brnčičevi 31 v Ljubljani. Obisk bo predvidoma trajal do 12. ure.

Udeležba je brezplačna, svoje mesto pa si lahko zagotoviš tako, da do četrtka, 27. 2. 2014, izpolniš PRIJAVNICO.

 

Več informacij na:

040 663 358 (Katarina Kuhar) ali katarin_ca@hotmail.com

***

Zavod Nefiks iz Ljubljane ob podpori znamke ORTO v tem letu nadaljuje s projektom Služba me ne išče, s katerim mladim prek zaposlitvenih klubov pomaga pri razvoju njihove zaposljivosti. Projekt je bil v lanski sezoni zelo uspešen, saj je dosegel odličen odziv med mladimi, do dela pa je pomagal šestnajstim mladim. Letos zaposlitveni klubi potekajo od novembra 2013 do maja 2014 v Ljubljani, Mariboru, Gornji Radgoni, Zagorju ob Savi, skupen klub pa deluje v Vojniku in Šentjurju.