Bi radi storili nekaj zase, pa nimate varstva za otroke?

Aktivno2v1 timelinePotem vas vabimo na prv tovrsten dogodek v Zagorju- AKTIVNO 2-V-1!

Starši, pridružite se nam na popoldanskih aktivnostih, medtem ko vaš otrok v sosednji sobi aktivno preživlja prosti čas pod našim budnim očesom!

Ste se že kdaj želeli udeležiti kakšne popoldanske aktivnosti ali naučiti nečesa novega, pa niste imeli varstva za otroke? Zdaj vam omogočamo prav to in še več! Člani Zaposlitvenega kluba Zagorje, ki deluje v Mladinskem centru Zagorje, v okviru “podjetne aktivnosti”  organizirajo popoldanske dejavnosti za starše in istočasno varstvo za otroke. Člani na ta način pridobijo podjetniške kompetence in delijo svoje znanje, starši pa se sprostite in naučite nekaj novega, medtem ko vaši otroci v družbi vrstnikov v sosednji sobi kakovostno preživljajo prosti čas.

Razgibajte boke ob ritmih orienta, prebudite obrazne mišice ter ohranite mladosten videz, izdelajte si popolnoma naravno kremo za roke in poskrbite za čisto perilo na ekološki način. Vaši otroci pa medtem razvijajo svojo domišljijo ob ustvarjalnih aktivnostih in se na zabaven način razgibajo pred spanjem. Vabljeni na aktivno popoldne za starše in otroke! Obiščete lahko posamezno delavnico, ki vas zanima, ali pa se udeležite vseh. Pridite in odkrijte svoje skrite talente!*

KJE: v Mladinskem centru Zagorje ob Savi

CENA: vaš prostovoljni prispevek

 

URNIK:

DANURAAKTIVNOST ZA STARŠEAKTIVNOST ZA OTROKE
PON, 24.2.18.00-19.00DELAVNICA IZDELOVANJA NARAVNIH KREM ZA ROKEUSTVARJALNE IN ŠPORTNE AKTIVNOSTI
TOR, 25.2.18.00-19.00DELAVNICA TRENINGA OBRAZAUSTVARJALNE IN ŠPORTNE AKTIVNOSTI
SRE, 26.2.18.00-19.00ORIENTALSKI PLESUSTVARJALNE IN ŠPORTNE AKTIVNOSTI
ČET, 27.2.18.00-19.00DELAVNICA IZDELOVANJA EKO PRAŠKAUSTVARJALNE IN ŠPORTNE AKTIVNOSTI

 

ŠTEVILO UDELEŽENCEV JE OMEJENO, ZATO HITRO IZPOLNITE PRIJAVNICO!

*Otroci niso pogoj za udeležbo na dogodku, prednost pa bodo imeli starši, ki bodo prišli z otroki :)

Zavod Nefiks iz Ljubljane ob podpori znamke ORTO v tem letu nadaljuje s projektom Služba me ne išče, s katerim mladim prek zaposlitvenih klubov pomaga pri razvoju njihove zaposljivosti. Projekt je bil v lanski sezoni zelo uspešen, saj je dosegel odličen odziv med mladimi, do dela pa je pomagal šestnajstim mladim. Letos zaposlitveni klubi potekajo od novembra 2013 do maja 2014 v Ljubljani, Mariboru, Gornji Radgoni, Zagorju ob Savi, skupen klub pa deluje v Vojniku in Šentjurju.