Vabilo na prostovoljčkanje v MCZoS

1484253_614766668560025_1776473639_nŽivjo! :)

MC ZOS (Mladinski center Zagorje ob Savi) te vabi, da postaneš prostovoljec.

Kaj lahko počneš? Marsikaj. Spodaj je naštetih nekaj del, smo pa vedno odprti za nove ideje :-)

Postaneš lahko Ajmohter. Ja, tako je. Ajmohterji so načrtovalci in izvajalci kratkočasnih, ustvarjalnih, športnih in izobraževalnih delavnic za otroke in mlade v mladinskem centru in v šolah.

Rad fotografiraš? Snemaš filmčke? Montiraš? Skupaj z EVS-ovci (našimi prostovoljci iz tujine) lahko natuhtaš in spraviš v tek oz. na ogled posnetke oz. fotke, ki beležijo dogajanje, vezano na MC ZOS in njegove dejavnosti.

Če je tvoja strast premetavanje besed in stavkov, vezanih v leposlovna ali takšna in drugačna besedila, te vabimo, da pišeš tekste za ZOS tajms – glasilo Mladinskega centra Zagorje.

Udarniške akcije. Si za akcijo, ko se bo pleskalo in kreativno preurejalo MC ZOS? Več ko nas je, bolj je luštno :-)

Sliši se pestro, kajne? Vrh vsega pa je še zabavno, saj v svoj prosti čas s prostovoljstvom vnašaš ustvarjalno, koristno in aktivno dimenzijo, pridobivaš različne izkušnje in znanja, osebnostno rasteš in celo doživiš stvari, ki si jih najmanj pričakoval. Pa previdno, lahko se ti zgodi, da spleteš prijateljske vezi :-)

Če se želiš pridružiti prostovoljcem Mladinskega centra Zagorje in sejati naokoli veselje, si vabljen, da se nam pridružiš. Za začetek nam pošlji elektronsko sporočilo na info@mczos.si ali nas pokliči na  040 699 097.