Delavnica retorike in javnega nastopanja

microphone2»Stopi iz množice!«

Obvladaj veščine javnega nastopa in neverbalne komunikacije in tako prepričaj publiko, šefa, profesorja, delodajalca….

Seminar bo udeleženkam in udeležencem predstavil osnove in praktične vidike obvladovanja neverbalne komunikacije. Videli bomo, kaj sporočamo, ko mislimo, da ne sporočamo; kaj sporočajo drugi, ko mislijo, da ne sporočajo; kako s svojim nastopom in govorico telesa sporočati samozavest in naše dejanske sposobnosti; kako priti do potrebne dobre samopodobe za uspešen pogovor ali nastop pred drugimi, kako prepoznati laži in še.

Udeleženci boste povabljeni k aktivnem sodelovanju, v delavnici pa bomo predali množico uporabnih in merljivih orodij, ki bodo vaš nastop in komunikacijske sposobnosti peljali nekaj nadstropij višje pri delu, v iskanju službe, med prijatelji, na odru ali na zmenku.

Aha, da ne pozabimo! Povedali bomo tudi, kako se na najbolj enostaven in učinkovit način otresti treme! Neprecenljivi »Tips and tricks of trade« celo za Obamo.

 

Delavnica, ki  bo potekala v sredo, 22.1.2014, s pričetkom ob 17h v prostorih MC ZOS, bo vodil Primož P Ram Siter.

Udeležba je brezplačna, udeleženci pa se s prijavo zavežete k sodelovanju v celotnem poteku seminarja (4 šolske ure z daljšim premorom).

Število mest je omejeno, zato hitro izpolni PRIJAVNICO, ki jo najkasneje do petka, 17.1.2014, posreduj na info@mczos.si.

_

Primož P Ram Siter se s poučevanjem veščin javnega nastopa v različnih oblikah ukvarja že vrsto let. Uspešen radijski voditelj in producent s petnajstletnim stažem dela v medijih ter certifikatom mladinskega delavca, je doslej vsebino seminarja »Stopi iz množice!« predal že različnim skupinam poslušateljev: od mladinskih delavcev, rockovskih glasbenikov, radijskih voditeljskih kolegov in mednarodnih poslovnih timov.

Njegove delavnice so vedno polne praktičnih primerov in izkušenj in lastnega življenja, zase pa ponosno pravi, da je »zagoveden Zasavc brez filtra«. Sicer ne kadi, ne pije in ne preklinja, ampak vso robustnost knapušne, da usmerja v nežno ubijanje treme v ljudeh.