Nefiks bo že tretjič podeljeval priznanja za beleženje neformalno pridobljenega znanja

sovaL_PROSOJNAZavod Nefiks že tretje leto zapored pripravlja prireditev Nefiks priznanje, ki bo 17.oktobra 2013, v Ljubljani. Priznanja, ki bodo podeljena, so namenjena vsem mladim posameznikom ter organizacijam, ki s pomočjo Nefiksa aktivno beležijo neformalno pridobljeno znanje.

Na dogodek se lahko prijavijo tako posamezniki kot tudi organizacije, ki so, v obdobju od 17.oktobra 2011 do 17.oktobra 2013, v Nefiks vpisovali aktivnosti.

Posamezniki se s prijavo potegujejo za enega od treh priznanj:

–   Bronasto priznanje: 5 vpisov v zadnjih dveh letih
–   Srebrno priznanje: 8 vpisov v zadnjih dveh letih
–   Zlato priznanje: 10 vpisov v zadnjih dveh letih

Organizacije se lahko z zabeleženimi aktivnostmi prijavijo za priznanja:

–    Bronasto priznanje – vpisane vsaj 3 različne aktivnosti
–    Srebrno priznanje – vpisanih vsaj 5 različnih aktivnosti
–    Zlato priznanje – vpisanih vsaj 7 različnih aktivnosti
(organizacije sprintajo predloge, ki so jih vpisale posameznikom)

S prijavo boste posamezniki pridobili pregled nad vsemi vašimi kompetencami na enem mestu, ugotovili na katerem področju ste najbolj aktivni in konkurenčni, pritegnili bodoče delodajalce ter nase opozorili tudi nekdanje delodajalce in mentorje. Izkoristite priložnost več in se približajte vaši prvi zaposlitvi!

Organizacije boste mladim omogočile priznanje njihovih neformalno pridobljenih kompetenc, jim omogočile prepoznavanje kompetenc, ki jih pridobijo s sodelovanjem z vami in na enem mestu zabeležile vse kompetence, ki jih lahko mladi razvijejo pri vas. Sprejmite izziv in se uveljavite kot kvalitetni ponudnik neformalnega izobraževanja.

Vsi zainteresirani se lahko do 10. oktobra 2013 prijavite preko e-maila nefiks(at)nefiks.si oziroma pošljete vašo pisno prijavo na naslov Zavod Nefiks, Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana. Pri prijavi priložite vaše dosedanje vpise v obdobju 2011-2013 oziroma fotokopije strani iz knjižice Nefiks ter izpolnjeno prijavnico – http://www.talentiran.si/index.php/priloznosti/nacrtovanje-kariere/811-sodelujte-pri-3-nefiks-priznanju-za-belezenje-neformalno-pridobljenega-znanja.

Nekateri posamezniki in organizacije, katerih vpisi bodo najbolj prepričali strokovno žirijo, bodo prejeli tudi praktične nagrade. Nefiks bo posameznikom podelil 4 tablične računalnike, medtem ko je za organizacije namenjenih 6 tabličnih računalnikov. Strokovna žirija bo, neodvisno od števila vpisov, zmagovalce izbrala glede na kvaliteto njihovih vpisov (primeren opis aktivnosti in kompetenc, jasnost in sistematičnost) ter relevantnosti za delodajalce.

Projekt je podprt s strani Urada RS za mladino in v okviru projekta Naša Evropa moja priložnost s strani Urada RS za komuniciranje.

V primeru dodatnih vprašanj in informacij pišite na e-mail: nefiks/at/nefiks.si ­­­

Zavod Nefiks

T: 040 698 915

E: nefiks@nefiks.si

UKOM

MIZKSUM

nefix