Možnost za delo doma in v tujini

eu_si_tiV okviru dogodka EU SI TI bomo predstavili zaposlitvene možnosti, ki jih ponujajo različni podjetniki in organizacije. Začnemo ta četrtek, 30.5.2013, ob 12. uri, v Mladinskem centru Trbovlje. Vsa delovna mesta se preko ukrepa Usposabljanje na delovnem mestu začnejo z obdobjem 3 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Na voljo je predvidoma 15 delovnih mest.

Delo bodo ponudili:

Renee Vozelj, Dimniki
Mlad podjetnik Renee Vozelj je s projektom Dimniki (mobilna priprava sladko – slanega peciva) začel pred meseci. V svoje vrste vabi vse, ki bi se mu želeli pridružiti pri projektu. Več o Dimnikih na Facebook strani https://www.facebook.com/pages/Dimniki/462307030522503?fref=ts.

Primož Jelševar, JE&GR
Uveljavljeno zasavsko podjetje JE&GR z močno izvozno naravnanostjo bo predstavilo delovne možnosti.

Polona Šmid, Dermapolis
Polona Šmid vodi podjetje Dermapolis, salon za nego telesa in obraza. V svoje vrste vabi kreativne posameznike, ki jih veseli delo s strankami in bi si želeli izboljšati znanje in prakso s področja tržnega komuniciranja.

Možnosti za delo bosta predstavila tudi Boštjan Zupan »Zupi« in okrepčevalnica Oskar.

V drugem delu bomo pozornost namenili iskanju priložnosti v novemu finančnemu okviru EU in zaposlitvenim programom v EU 2014-2020, ki obetajo povečanje zaposlovanja aktivne delovne sile. Predstavili bomo prihodnje programe za vključevanje mladih v neformalno izobraževanje in pridobivanje formalnih izkušenj v drugih EU državah. Širši javnosti, še posebno brezposelnim,  bomo predstavili EU pravice, povezane s prostim pretokom in bivanjem ter življenjem v EU državi in jih seznanili z možnostmi iskanja najboljših rešitev, pri tem vas bomo seznanili tudi s programom EURES.

Več na spletni strani Eu si ti.