Menjalni Krog: Izmenjava igrač za v peskovnik

menjalniKrogČas beži, ekipa Menjalnega kroga pa je zopet na delu. Po uspelem aprilskem srečanju na zagorski tržnici, kjer so bila osrednja tema dogodka – domača semena in sadike, pripravljamo naslednje srečanje. Sadike in semena so večinoma že posejana. Za nekatera je še vedno čas. Ponovno vas vljudno vabimo na majski Menjalni Krog, da se nam pridružite, z nami delite izkušnje, ideje, storitve in dobrine.

Izmenjevali bomo raznovrstne stvari in usluge, tokratna osrednja tema so: otroške igrače (za v peskovnik), žoge, balinčki… Kar pa seveda ne pomeni, da med seboj izmenjujemo samo to. Prinesite še druge stvari (domači kruh, piškote, sir, marmelade, semena, glasbila, knjige, domača čistila…) in naredite sejem mavričen. Vse kar prinesete naj bo v uglednem stanju. Zelo lepo je, če je delo vaših rok in po možnosti lokalnega izvora. Pričakujemo vas v Mladinskem centru Zagorje, v soboto 25.5.2013 ob 10:00.

In še ena prijetna vest: V Kamniku se začenja Kamniški Menjalni Krog. Več o tem na Facebook strani: https://www.facebook.com/MenjalniKrogKamnik?fref=ts.

Če želite biti obveščeni o nadaljnjih premikih, nam pošljite svoje kontakte na elektronski naslov: lets.zasavje@gmail.com.

Skupaj z Vami nam bo uspelo!

Ekipa: LETS Zasavje