Praktično načrtovanje vrta

vrtZa vse nadobudneže, ki se želite naučiti praktičnega načrtovanja vrta, vabimo na delavnico. Na njej bomo zelenico preuredili v vrt, nanj pa posadili sadike in semena po permakulturni metodi, ki raje kot kemijo uporabi to, kar nam daje narava.

Vabimo vse generacije, da skupaj zavihamo rokave, zato priporočamo primerna oblačila in obutev, v kolikor lahko, prinesite tudi vrtno orodje.

Vabljeni v soboto, 20. aprila 2013 ob 14. uri na bivši zagorski bazen (Selo pri Zagorju 46a). Delavnica je brezplačna, potrebne so predhodne prijave, ki jih najkasneje do 19.4.2013 pošljite na info@mczos.si ali po pošti na Mladinski center Zagorje, Cesta 9. avgusta  48, 1410 Zagorje ob Savi.

Projekt Metamorfoze je transnacionalna mladinska pobuda Mladinskega centra Zagorje ob Savi in partnerske organizacije Associação Transumância e Natureza s Portugalske, ki jo podpira evropski program Mladi v akciji.

Projekt Metamorfoze želi razviti in oblikovati prijazno okolje za mlade iz Slovenije in Portugalske, ki jih vzpodbuja prevzemanja odgovornosti in pobudništva za trajnostni razvoj ter sodelovanje pri dogodkih, ki oblikujejo družbo in prihodnje generacije v regiji. Krepi odgovornost, da zanamcem zapustimo okolje v boljšem stanju, kot je danes. S podporo in združevanjem prispeva k ozaveščanju in izobraževanju mladih iz sodelujočih skupnosti s področij, ki temeljijo na trajnostnem razvoju.