Mladi o okolju

Mladi smo prepričani, da je treba hitro in učinkovito ukrepati v smeri izboljšanja stanja na področju varstva in ohranjanja okolja, skladno s smernicami trajnostnega razvoja. Pridruži se nam in izkoristi priložnost za uresničitev idej – da vzniknejo in pričnejo rasti tudi v tvojem okolju!

Mladinski svet Slovenije bo ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji in Urada RS za mladino izvedel 12 lokalnih srečanj po Sloveniji, kjer se bomo mladi srečali s predstavniki lokalnih oblasti (ki so odgovorni za vprašanja državljanov, tudi nas mladih). Namen srečanj je ustvariti prostor za dialog med mladimi in odločevalci s poudarkom na ustvarjanju skupnih idej in predlogov za izboljšanje vsakdanjega bivanja v posameznih lokalnih skupnostih na področju okolja in zdravega življenjskega sloga mladih.

torek, 19. februarja 2013 ob 17. uri bo v Mladinskem centru Zagorje ob Savi (Cesta 9. avgusta 48) potekalo kratko lokalno srečanje projekta Mladi o okolju. Potrebne so predhodne prijave na: denis.osmanovic@gmail.com ali 040 293 613 (Denis), kjer prejmeš tudi več informacij.

Več o projektu in programu si lahko prebereš na spletni strani projekta Mladi o okolju.

Aktualne novice in fotografije z dogodkov bomo sproti objavljali tudi na Facebook spletni strani Strukturirani dialog.

ZASADIMO IDEJE SKUPAJ!

Logo_MOOLogo_MSSMCZOS_Logo_napis

Logo_MVA_MOVIT_URSM