2. podjetniško omizje: Kako črpati finančna sredstva?

Zaposlitveni klub Zagorje v sredo, 13.2.2013, ob 18.00 v prostorih Mladinskega centra Zagorje organizira drugo omizje s področja samostojnega podjetništva.

Tokrat bomo z gosti, predstavnikom Regionalnega centra za razvoj Zasavje ter drugimi predstavniki zavodov, ki se ukvarjajo s finančno pomočjo pri zagonu malih podjetij, govorili o tem, kje pridobiti začetni kapital, kje in kako poiskati vire financiranja, kako se prijavljati na razpise, ki nudijo nepovratna finančna sredstva, in podobno.

Pogovor bo povezoval udeleženec Zaposlitvenega kluba Zagorje, Blaž Grum.

Več informacij o dogodku sledi, zato nas spremljajte na spletni strani www.talentiran.si ali FB skupini Služba me ne išče.

O projektu Služba me ne išče

Projekt Služba me ne išče je prejel vsa zbrana sredstva 11. Žura z razlogom. Projekt izvaja zavod Nefiks, namen projekta pa je mladim prek zaposlitvenih klubov pomagati pri iskanju zaposlitve. Mladi s pomočjo izkušenih kadrovikov spoznavajo potencialne delodajalce in pridobivajo nove veščine pri iskanju zaposlitve. Zaposlitveni klubi potekajo dvakrat mesečno, od oktobra do maja, v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Kopru in Zagorju.