Nuklearni majk

Udeleženci programa boste spoznali osnove in smernice javnega nastopanja, izvedeli, kako delujejo mediji, pridobili novinarske veščine, obiskali tri medijske hiše, skratka spoznali delo medijev in v medijih.

Kot voditelji, novinarji in organizatorji boste sodelovali v pripravi, organizaciji in vodenju javnih prireditev, v interaktivnih delavnicah in osebnih srečanjih z mentorjem pa se boste naučili, kako uspešno pripraviti javni nastop, kako “prebrati” publiko, kako prepričati mikrofon, kamero in občinstvo, kako prelisičiti profesorja, tudi, ko ne znate snovi in kako ugotoviti, ali pri človeku imate šanse ali ne.

Uvodno srečanje s predstavitvijo programa in vsebin bo potekalo 6. decembra 2012 ob 17:00 v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi. Udeležba je omejena, zainteresirani se predhodno prijavite na  info@mczos.si ali 040 699 097.

O vodji programa.

Primož P Ram Siter je svoje izkušnje v delu z mediji klestil kot snovalec in urednik najstniške revije Frka, radijski voditelj in sodelavec v glasbenem uredništvu Radia Antena ter kreativni producent, urednik in voditelj v radijski mreži Krater Media, tudi na domačem Radiu Kum. V preteklosti se je uspešno preizkusil tudi kot mladinski delavec v Mladinskem Centru Trbovlje.

Poleg raziskovanja medijskih manipulacij ga zanimajo duhovnost in joga ter rokenrol in družbeni aktivizem. Načrtno se izogiba prostemu času, se požvižga na slabo vreme, iz dlani prebere prihodnost in prizna, da še nikoli ni jedel mušnic.