Služba me ne išče

Tako je v t.i. »kriznih« časih, zato smo na potezi mladi, da s svojim (formalnim in) neformalnim udejstvovanjem izboljšamo svojo zaposljivost in se naučimo izpostaviti kar znamo, počnemo in zmoremo.

V Mladinskem centru Zagorje skupaj z Zavodom Nefiks organiziramo Klub »Služba me ne išče«, s katerim bomo z nizom srečanj mladim iskalcem zaposlitve ponudili znanja in izkušnje ter možnosti za širjenje njihove socialne mreže. Mladim bodo v pomoč tudi mentorji, ki bodo s svojimi izkušnjami in socialnim kapitalom pomagali pri iskanju zaposlitve ali pri razvoju podjetniške ideje.

Uvodno srečanje bo 29. novembra 2012 ob 17:00 v Mali hali Mladinskega centra Zagorje ob Savi, kjer se bomo med seboj spoznali in se seznanili s projektom. Sledila bo delavnica »Poslovni protokol« pod vodstvom Edite Gabrič. Bi želeli kaj več izvedeti o poslovnem protokolu, o malih skrivnostih razgovora za službo, kdo koga prej pozdravi, kaj obleci za poslovni sestanek in še kaj? Bližajo se prazniki in s tem tudi kakšno poslovno kosilo ali večerja, zato bo tokratni seminar še posebej dobrodošel v starem kot tudi v novem letu 2013, vabljeni.

Če se želite pridružiti klubu, nam do 26. novembra 2012 pošljite izpolnjeno prijavnico na info@mczos.si.