MEGA CAMP

Za nami je že več kot mesec dni odkar v Zagorju ob Savi poteka vadba Fitcamp. Fitcamp je brezplačna vadba za vse generacije. Sedaj bi pa vas radi povabili, da skupaj naredimo korak naprej. Korak v smeri gibanja, druženja in zdravja, na dogodek, ki presega dosedanje okvire, dogodek po imenu Mega Camp.

Dogodek se bo odvijal 20.10.2012 z začetkom ob 8:45 uri v telovadnici Osnovne šole Ivana Skvarče. Trajal bo uro in pol, kateremu sledi prijetno druženje. Vadba je resnično prilagojena vsakemu udeležencu in primerna za prav vse generacije. Vse kar potrebujemo je ustrezna športna oprema in armafleks, s seboj prinesite tekočino kot je voda, sok ali vam najljubši napitek (ki naj ne bo pivo ;-) ) da poskrbite za hidracijo med vadbo.

Mega Camp se za razliko od Fit Campa razlikuje po tem, da bodo čisto vsi sodelujoči dobili pred dogodkom skodelico zelenega čaja, kateri nam bo pomagal kuriti kalorije, ki so nakopičene v obliki podkožne vode, maščobe ter celulita. Na koncu vadbe pa vas bomo pogostili z okusnim in zdravim obrokom oziroma zajtrkom za tiste, ki ne jeste zajtrka. Za piko na i bo pa potekala še nagradna igra – boni za masaže Salon DermaPolis.

Kar pa bi radi dosegli skupaj z vami je, da bi radi pomagali ne le sebi, temveč tudi drugim, za boljši jutri, za boljši svet. S skupnimi močmi bi radi zbrali denar za donacijo Unicefu pri projektu »Dve kapljici, ki premikata svet«.

Cena udeležbe znaša 6€. S tem zneskom bomo poravnali stroške najema, ogrevanja in čiščenja telovadnice in degustacije, hkrati bomo pa namenili 20% od celotnega zneska za donacijo Unicefu pri projektu »Dve kapljici, ki premikata svet«.

Dogodek je številčno omejen, zato vas vabimo, da svojo udeležbo potrdite na eno izmed naslednjih dveh telefonskih številk:

041 – 826 – 307 Gregor Pergar
031 – 629 – 270 Klemen Vukič

Za vse informacije v zvezi z dogodkom smo vam na voljo na zgoraj navedenih telefonskih številkah.

Pomagajmo sebi in drugim, za boljši jutri, za boljši svet.

 

Če vas zanima več o projektu Unicefa »Dve kapljici, ki premikata svet« si oglejte priloženo spletno povezavo: http://www.unicef.si/doniraj/280

Če vas zanima več o Fit Camp si preberite več na priloženi povezavi: http://prej-potem.com/fitcamp-prejpotem/

Če vas zanima več o salonu za nego telesa in obraza DermaPolis: http://www.dermapolis.si/