Joga v Mc ZoS

Spremembe so neizogiben del življenja, neločljivo povezane z novimi izzivi, ki s seboj prinašajo stres. Kako jih sprejemamo in se z njimi soočamo, je odvisno od fleksibilnosti našega uma in telesa. Z redno vadbo joge se lažje prilagodimo vzponom in padcem.

Joga je starodaven način telesne, mentalne in duhovne vadbe. Izvira iz vzhodnih kultur in vključuje umirjanje, pretegovanje, razgibavanje, sproščanje, dihalne vaje in meditacijo. Razlogi, da začnete vaditi jogo, so različni. Lahko je čista radovednost, izboljšanje kondicije ali iskanje globljega pomena v našem življenju.

Vadba je primerna za vse, ne glede na starost ali fizično stanje posameznika. S seboj prinesite podlago za vadbo (armafleks) in se oblecite v udobna oblačila.

Tečaj bo potekal v angleškem jeziku. Jogo bo vodila Inês Gama, ki ima kljub mladosti za seboj že zavidljivo število let prakse. V letu 2010 je opravila usposabljanje »Poučevanje joge« s Pedrom Kupferjem in od takrat naprej poučuje Hatha jogo.

Vaje bodo potekale vsak torek in četrtek ob 20:00 v Mali hali Mladinskega centra Zagorje ob Savi, od oktobra do sredine decembra.

Število mest je omejeno zato vas prosimo, da udeležbo sporočite na info@mczos.si.