FitCamp

Pred nadaljnim branjem tega sporočila vas OPOZARJAMO: Redna telesna aktivnost povzroča ODVISNOST in lahko RESNO izboljša vaše zdravje.

FitCamp je način redne rekreativne telesne vadbe. To je preverjen koncept, ki vsakomur omogoča oblikovanje telesa in kurjenje odvečnih maščob, boljše počutje in splošno kondicijo, vključuje pa tudi ustrezno prehrano in vaje zoper bolečine v križu in kolenih.

Vaditelj Gregor Pergar bo poleg vodenja telesne vadbe udeležence informiral o ciljih takšne vadbe, zdravem načinu prehranjevanja, načinih spremljanja napredka ter o regeneraciji. Udeleženci si bodo lahko izmerili sestavo telesa in dobili individualni program prehranjevanja.

FitCamp vadbe se izvajajo tudi drugod po Sloveniji in tako se širi zavest zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

S prvim treningom začnemo v četrtek, 13. septembra 2012 ob 18:30 v Veliki dvorani Mladinskega centra Zagorje, nato pa vsak četrtek ob 18:30. Vadba je brezplačna in resnično prilagojena vsakomur, tako da je primerna za vse generacije.

Potrebujemo ustrezno športno opremo in armafleks, s seboj prinesimo vodo oz. nekaj, da posrkbimo za hidracijo med vadbami. Že prej pa poskrbimo, da se prehranjujemo kar se da uravnoteženo in raznovrstno, s čimer telo že pripravimo na napor za dosego želenih ciljev.

Potrebni sta le volja in pozitivna naravnanost!